Ilknuratmc 12 haftalık hamileyim herkes bugün yarın hareket eder hissedersin diyor, elim sürekli karnımda içerde oynayacağı zamanı kolluyorum😩😂 sizler ne zaman hissettinizz
nil_sugra Ilknuratmc ben 2 gebeliğimi de 19′da hissettim. 12 haftalıkken hissetmen biraz ütopik olur canım
M_N_R Ilknuratmc cok cok hafif hiss ettin 18de.Belli belirsiz.Wimdi 26+2yiz durmuyo))mawALLAH haraketli ozelliklede cikolata yeyince donuo duruyo tekmeliyo😇😁
Sera34 Kuzum bende 12 de hissedıyor sanıyordum elimi karnıma koyunca kalp atısı gibiydi ama nabız o 😂 ben 17 de hissettim
Wonderanne Ilknuratmc ben 15te hissettim tam babası dinlemeye çalıştığı sırada pıt pıt vurdu böyle 🤗🌸
1989-- Ilknuratmc ya hayir o haftalarda hissetmen imkansiz ben 19. Haftada 1 sefer hissettim 22. Haftada artik net hissetmeye baslamistim disardanda görünüyordu
Busratm @Ilknuratmc#929650015-16 hafta arasında hissettim. Ben de şaşırdım. Eşimin eli karnımdaydı ve hiç beklemediğim bir tekme yedim. Eşim hissetmese şüphe ederdim aslında. Bizim oğlan biraz aceleci çıktı o konuda ☺️
RanaaT Ilknuratmc 18 ci haftadan sonra hissetmeye başladım 24 ten sonra da tam hissedilmeye başladım çok şükür 🤗🧿
gokcecan Ilknuratmc 16da hissettim. Gaz mı bebek mi anlamamıştım hatta. Sonra bi baktım ki gaz böyle olmuyo :) doktorda 15ten önce çok zor, hissedemezsin demişti. Dediği gibi de oldu