Mineberna Kızlar bugün kontrolüm vardı herşey düzgün ama doktor bebek küçük dedi kilosu iyi ama boyu 3 hafta geriden geliyor bu durumu yaşayan varmı
pelinsss Mineberna benimde öyle 😢 12 gün bacak boyunda gerilik var. 1 aydır düzenli takibe gidiyorum 1 hafta arayla henüz düzelmedi, küçük olcak diyo doktor. Büyüsün diye yemediğim şey kalmadı 🥺
pelinsss Mineberna bu arada 28 haftalık hamileyim, 23. Haftamda çıktı gerilik, öncesinde önden bile gidiyordu. Ne oldu anlamadım. Tahlil falan yapıldı her şey temiz
Zlhb Mineberna valla boya bence çok takılmayın çünkü net bir ölçüm olmuyor benim 33te 50cm 35 te 48 cm çıktı hatayı burdan anlayın bence çünkü bebekler düzgün duramıyorki bizler gibi ölçüm olsun sıkmayın canınızı☺️
Pamuk123 Mineberna Bence yanlış anlamışsınız yani 28+3 te 1130 du bebeğim haftasıyla uyumlu demişti doktorum sizinde 3 hafta geri gelecek kadar kötü değil
Pamuk123 Mineberna pardon ben yanlış anlamışım bence canınızı sıkmayın ultrasonda boy çok doğru ölçülebilen bir şey değil zaten bebeğim pozisyonu bile öyle göstermiş olabilir bence