Sinem93 İlk kıZımın adı Belis simdi Allah nasip ederse ikinci kızımı kucagıma alıcan insallah 🤗🤲🏻 Hem güzel hem farklı arapca isim tavsiyesiniz varmı acaba ❤💓💕👭
burcuali38 Sinem93 arapça mı bilmiyorum ama belis ismini görünce aklıma ilk melis ismi geldi ben olsam melis koyardım çok uyumlu olurdu 😇
Deletedmom0067 Asel benim kizimin adi arapcada bal demekmis kurandada geciyor ve cennette akan bal irmagiymis
Sinem93 burcuali38 arapca degildi galiba cok birbirine benziyo diye tercih etmedim cünkü dısarda belis dedigim zaman melis olarak kayıt alıyo herkez karısmasın cocuklar 😘😁💓
meleklerimm2 Sinem93 benim alt komşumun kızı var adi hanne belis sende ikinci kızına hanne ismini koy
Alkanayse Benim bir kızım olsaydı farah elisa koyardım sana önerim beğenirsen koyarsın elisa cennet kapısını bekleyen meleğin ismi
N-r-y Sinem93 merhaba kızınızın adından memnun musunuz? Bizde belis ismini koymaya karar verdik ama herkes internette yazılanlar gerçek anlamı değil iyi araştırın diyor. Ama biz bu ismi çok sevdik.