Mucizemmbenim Arkadaslar beş tl lık gebelık testinde kacıncı gün tam cıkar 14. Gün mü? adet günü mu yanı
Beyzanuur Mucizemmbenim adetinden an az 8 gün geçmesi lazım, ben nisan ayında gebe kaldım.. adetim 5 Gün geçmişti yaptım tek çizgi çıktı sonra nasıl olsa çıkmadı diye birdaha test yapmadım ama 1. Ayın sonunda hamile olduğumu öğrendim😅☺️
mlsmrtgl Mucizemmbenim ben yumurtlamadan 12 gün sonra yani regl günüme bi kaç gün kala öğrendim . Kişiden kişiye değişen bir durum ama en kesini regl gününüzün geçmesi
Tgncr05 Mucizemmbenim canım benim adetim 6 gün geçti sonra yaptım şüpheleniyodum ama negatif çıkar diye yapmaya korkuyordum🤗
0Cerenk Mucizemmbenim canım benim adetime 5 gün vardı, hamile olduğumu 5 tl lik testte öğrenmiştim 5 gün önce
Mervegcl Mucizemmbenim 5 tl lik testi adet günümde yaptım çıktı ama baya koyuydu döllenmeyle alakalı galiba
A_ys6604 Mucizemmbenim ben değerim 11 bin 784 olmuş yanı 6 haftalık yaptım negatif çıktı 15 tl olan garanti anında çift çizgi gördüm. Lânet gelsin o uğursuz 5 tl lik testere 😏