1PrensAnnesi NazLByrmgLuu her türlü kesiyolar görmediğim yerden keseceğine gördüğüm yerden kessinler ☺ Korkulacak bişey değil bana göre
NazLByrmgLuu 1PrensAnnesi bn 6 aylık gebeyim bebegim ters doktor galiba sezeryan diyor walla cok korkuyorum 😔😔
humaninannesi61 NazLByrmgLuu Ben de 7 olucam kızım oturur pozisyonda. Doktorum döner dedi. Zaten son ayda doğuma hazırlanıyor bebek. Bence dönecektir korkma😌❤
1PrensAnnesi NazLByrmgLuu benimde plasentam aşağıda cnm 8.aya girdim ve bende %80 sezaryen olucam ama korkmuyorum cidden en azından göz görüyo dediğim gibi☺
Haticeyildiz Benimde sezaryen olucak hic korkmuyorum hatta daha rahat bence cevremde daha once sezaryen dogum yapanlarda korkulucak bisey yok diyolar yani birazda cevreye bagli korkutuyolarsa seni bilemem ama kimseyi dinlememek lazim hep iyiye odaklanmak lazim
Haticeyildiz NazLByrmgLuu hem kendi istegim hemde benim tup bebek gittigim doktorlar sezaryeni onerdi tabi daha cok kendi istegim normalden korkuyorum senin neden sezaryen
BurcuMenderes Evet 39.haftada sezeryan diye kararlaştırdık.ama bu süre içinde gelirse deneyeceğim normal Doğum yapmayı.
NazLByrmgLuu Haticeyildiz bebek ters yerdeymis belki dönmez diyor doktorumuz 😕 dönmezse sezeryan insallah döner ya