GunesliGunler_ Arkadaşlar merhaba, Mayıs 13 ünde adet oldum ve adetin 21. Günü ( yani geçen salı )yumurtam çatlamıştı. Sizce şu an erken gebelik testi yapsam çıkar mı ? Veya bu şekilde geç yumurtlama yaşayıp kaç gün sonra hamile olduğunuzu öğrendiniz ?
Asumm GunesliGunler_ Ben adet günüme 1 gün kala erken testlerden yaptım ve silik şekilde göründü. Doktorum keşke yapmasaydın catlatma iğnesinin etkisinden dolayı öyle gösterebiliyormuş demişti. Ben arada kaldım hamile miyim, değil miyim diye. Hastaneden kan testi yaptırdım doktorum yine bekle dedi. Sonra 1 hafta geçti adetimin üstünden doktorum şimdi yaptır dedi ve hamile çıktım. Yani demem.o ki erken test belli ediyor. Sanırım catlatma iğnesinin etkiside yalan olmasın 5 gün falan mı.neymism sonra teste yansimazmis.
Dillooss Adet gününe 4-6 gün kala erken testler var onları deneye bilirsin ama daha çok erken bu kadar sabırsız olma zira onlarda tam sonuç vermeye biliyor adetini bekle gelmezse dene daha orda negatifi görmek adeti görmekten daha beter 🤨
GunesliGunler_ Asumm çatlatma iğnesi kullanmadım hiç sadece yumurta takibi şu an o zaman bekleyeyim hayırlısı inşallah dua eder misiniz 🥰🌸