Nehir11 çoğu doktor farkedemiyo böyle şeyleri malesef bence iyi bir doktor bul kendine hafife alıncak bi konu değil çünkü banada 23. Haftaya geldiğimde 1 cm açılmam olduğunu falan söylediler serklaj olmam gerektiğini ama haftam ileri olduğu için riskli bir işlem olduğunu söylediler ameliyat esnasında suyun patlayabilir suyun patlarsa dogum başlar dediler dogum olursa bebek bu haftada yaşamaz dediler ameliyatta hiç bir sıkıntı olmazsa bile ameliyattan sonra vğcudun tepkimeye girip kasılmalarını başlatıp dogumu tetikler dediler yaptrmak istemedik 1 hafta yattım sürekli ama 1 haftanın sonunda rahim ağzı uzunluğum 1 cm olmuştu çocuğu tutan sadece 1 cm bi parçanın olduğunu söylediler bi prof. Buldk onunla görüştük ve bize güzelce anlattı herşeyi bize söylediklerini sordum kesem aşağı düşmediği için ameliyattan suyumun patlamıycağını söyledi ameliyattan sonrada vücudum tepki vermemesi için 24 saat magnezyum vercklerini söyledi ve mecbur kabul ettik çok şükür bi sorun yaşamadık 3 hafta oluyo yapalı ameliyatı daha yeni yeni kalkıyorum nerdeyse 1 aydır tuvalet haricinde yerimden kalkmadım zor zamanlar geçiyorz hepimiz rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın herkse sağlıklı sıhhatli bi evlat nasip etsin