Pankek Miranmiray Kız yemek saati herkes harıl harıl yemek hazırlıyor, görmezler şimdi 😁 Sen her şeyini hazır et bence, doğuruyorsun 😄😄
Miranmiray Pankek Ayy keşke rabbim duysun sesini🤩🤩🤩🤪ama pek geleceğe benzemiyor inatçı benim oğlan🤪🤪🙈nst de sancım bile yok😩
Pankek Kevserr42 Sende de mi bele vuruyor ? Ama senin nişan da gelmiş. Hemen git baktır kanama varsa hemen hastane diyorlar
Pankek Miranmiray Oğlanlar bele vuruyormuş 😁😁 anne geliyorum diyor. Yatağına, çarşafın altına kullan at alt açma bez koy suyun falan gelirse diye
Miranmiray Kevserr42 Keşke benimde nişanım gelseydi en azından senin gibi çok yakın olduğunu anlardım doğumun🤪
Kevserr42 Miranmiray sorun da o ya cnm nişan geldi heycn sardı ha oldu ha olack diye de bklm bgn belirtiler artti galiba bgn yarin olur
Miranmiray Kevserr42 İnşallah canım bir avazda doğur sağlıkla kucağına al inşallah naptun gitmedin mi daha doktor a
Filizzz66 Miranmiray hiç bilmiyorum ben Almanya’da yaşıyorum sadece ebe bu gece ilaç verip uyutalım sabah doğumu başlar dedi ve dedikleri gibide oldu çünkü bebek 2 hafta önce kanala yerleşmişti açılmamda illaki vardır
Miranmiray Filizzz66 Anladım canım teşekkür ederim benim bebeğim daha kanala inmedi ama 1 haftadır 1 cm açılmam var