ecembugra53 Selinbugra bana kıza benziyor demişti ama erkek bebiş geliyor 😂😂 biz yaşadık bu durumu gördük erkek olduğunu
Kubra1305 Selinbugra 13. Haftamda %90 erkek olan bebeğim , şu an defne mi olsun Gülce mi olsun diye konuşuyoruz eşimle 😂😂 20. Haftada kesinleşti kız olacağı. 28+2 deyiz 😊
Deletedmom264 Selinbugra Erkek çocuk değişmez 11+4 te erkek dedi 24.haftadayım erkek cinsiyetin değişme gibi bir durumu yoktur ilk rahme düştüğü an bellidir sadece doktorlar yanılır o kadar
Kubra1305 Deletedmom264 sadece erkek bebeğin değil kız bebeğinde cinsiyeti bellidir 😊 cinsiyeti belirleyen kromozom sperme kodludur. Ve ona göre en baştan oluşur yani öncesi sonrası yok😁
Perihanvdt Selinbugra ben varım:) 16. Haftayı bekleyin ben bebeğimi 1 ay erkek diye sevdim ismi bile hazırdı 😄pipisini bile gördük ama yanılmış dr kızım olacak inş🙏
Pamuuk Selinbugra amin allah razı olsun inşallah sende bütün hamişlerde hayırlıca saglıklıca kucagına alsın 🤲
Misssimsek Mom10 evet canım Detayli da erkek dediler o zamana kadar hep kız demişlerdi. Yavaştan pembe hazırlıklara da başlamıştık şok olduk 😊
Esrakurukuz Selinbugra bu haftalarda erkek denip kız çıkan çok var çünkü kızların genital organları daha geç tamamlanıyor erken haftalarda daha tamamlanmadan pipi gibi görünüyormuş örnek ben ikizlerime erkek dediler 15.haftada kız oldukları ortaya çıktı 😂😂
Mom10 Misssimsek himm tamam ya bize detaylida kiz dediler bu degisenleri okudukce korktum sonucta kizimin ismini bile hazirladik cok sukur 😅insan korkuyor son dakika suprizden ama sanmam ya olmaz heralde