Selinbugra Bi oğlum var şimdi tekrar oğlım olacağını öğrendm tabiki sağlıklı olmaları daha önemli ama merak ettim değişebilir mi acaba😂
Nurtugce01 Selinbugra 12 hafta çok erken ama kesin konuştuysa doğru olabilir. Sen yinede 16 yi bekle derim 😊
akovalardan Selinbugra ben detaylıya kadar bekledim ya dogru değilse diye 27 olduk ama hala kimseye söylemek istemiyorum dogurana kadar
Hnfth Selinbugra bnm ilkinde 12haftalikken %70erkek dedi snra değişmedi şimdi 13haftalok hamileyim yarın kontrolüm var bakalım ne dicek
Minnak16 Selinbugra Selinbugra benimde 12. Hafta erkek dedi dr şuan 19. Hafta hala erkek doktor %90 demişti dediği gibi son kontrolde %100 dedi. Sağlıklı olsun yeterki
Elisss4016 13.haftada %80 erkek denilen bebeğim 19.haftanın sonunda kız oldu 😂 çok da garanti değil bence haftası erken çünküü 😊
Elfg Elisss4016 işte bende bundan korkuyorum 🙂 bana da tam 12 de bebek erkek olabilir dedi 16 haftada kontrol onu bekliyorum dusukten sonra oldu tupbebek alışveriş yapmak istiyorum hep kız hiaaetmiatim bekliyorum 😁😁
MeyraEylulBallisi Bende 12 de bence erkek dedi. 16 da kız dedi 😂 detaylıyı bekliyorum net bi şey için 😂
Anldnmz MeyraEylulBallisi 12 ve 13 te bana da erkege benziyor dedi. Degisir diye umit ediyorum 2 arkadasiminda kizinda once erkek sonra kiz demisler. Doktorum bu haftalarda kizlarda da cikinti olabiliyor sonradan kaybolabiliyor demisti. Size erkek derken gordunuzmu siz de bir cikinti
MeyraEylulBallisi Anldnmz evet burda bi çıkıntı var dedi doktor ama 16 da kız görüyorum şu an dedi. Hatta iki kez baktı kız dedi 😂 ama yine de detaylı daha net bi sonuç verir