Melike-_- Merhaba hanımlar 37 hafta 4 günlük hamileyim ve bacak aralarim da şiddetli ağrı var yurumekte gucluk çekiyorum boyle olan var mi sabahta aniden sancı girdi sonra hemen düzeldi
melindam Melike-_- Son 3 Haftadır Öyleyim Şuan 34 Olduk Ne Yatabiliyorum Ne Kalkabiliyorum Ne Yürüyebiliyorum Beni Gören Dpğuracak Sanır Yürüyüşüm O Vaziyette.Doktorum Doğum Pozisyonunu Almış Bebeğin Ondan O Baskı Dedi
HanifeOkutan Melike-_- benim de var hatta bugün doktora gittim artık bir haftadır ağırıyordu benim zaten 5 cm açıklığım var 36+6 dayım artık son zamanlar bebek baskı yapıyor pelvik kaslarına ağrı yaptırması normal canım
Deriyy54 Arzu_54 benim kemik değil kasiliyor mu desem kramp mi desem damarlar çekiliyo gibi değişik bir his
Naylonbranda Benim bacak aramdaki iki rahim kemiğim çok agiriyor 19+4 um Dr bebeğin plesantasi biraz aşağıda yukarı cekildikce rahatlarsın dedi bol bol dinlen dedi
Arzu_54 Melike-_- bilmiyorum ki canım öyle olması güzel birşeymiş ama zaten kemiklerin acıdığına göre az kalmıştır diye düşünüyorum
HanifeOkutan Melike-_- ben doğum yaptım 😅 gittim doktor 6 cm ama sancı yok dedi alttan uyaralım falan dedi öyle biraz baskı ile biraz egzersizler ile sancım başladı iki saate doğurduk şükür şuan evimdeyim
Rumis HanifeOkutan maşallah canım nasıl güzel ilerlemiş acilman 5-6 cm e kadar özellikle uyguladigin birşey var mıydı birde perine masajı yaptın mı? Ultrason kilosuyla aynı mi doğdu canım 🐣 Güle güle sağlıkla büyüt ismi ne💟
Melike-_- HanifeOkutan oh maşallah canım hayırlı olsun inşallah Allah anali babalı büyütsün 🤲normal oldu değil mi