zehra33 Arkadaşlar 8,5 haftalık hamileyim bu aralar saçlarım acayip dökülüyor.Korkuyorum bazen aranızda ben gbi saçı dökülen var mı ?? Ne yapmak gerek?
Tugraninannesi zehra33 ilk üç ay benimde saçlarım avuç avuç dökülüyordu evin her yerinden çıkıyordu banyo yapınca fln eşim saçlarınımı kestirdin bu ne böyle diyordu hatta bazıları gör bak kel kalacaksın saçların kirpiklerin bile dökülecek diye beni korkuttular 2. Trimestir dönemine girdikten itibaren kurtuldum çok şükür
89287672541 zehra33 kobra yilan yagi var onu kullan ama dogumdan sonra simdi zarari ola bilir belki, benimde acayip dokuldu onden
denizzzakdeniz bnmde öyle acik birakamiyorum artik kirpiklerim bile dökulmeye basladi insallah gecer zamanla
Hayall zehra33 çam terebentin tüylenmeyi arttiriyormus diye duymustum saçlarindan baska vücudunun hic bir yerine deymemesine ozen goster bence
GamzeNur zehra33 ben bi yan etki görmedim benim de çok fazla dökülüyordu kullandıkça aşırı azalma oldu dökülmede dozunu abartmazsan tabi şampuanına 100 damla sadece
Tugraninannesi zehra33 yok yok korkma düzelir benim ablam da üç ay önce doğum yaptı hamileyken bişey yoktu lohusalıkta çok dökülmüş tü 40 ı çıkınca onunda geçti ara zamanlarda oluyor malum hormonlardan
bilges zehra33 sanırım kişiden kişiye değişiklik gösteriyor.. Benımde ilk 3 ay dökülmedi ancak 3 aydır dökülüyor acayıp hemde 26 haftalık hamıleym hala dökülüyor😞😔