Aslim22 Anneler 8+2 hamileyim ve asiri mide bulantim var mide bulantisini ne onler birde folik asidi kullandiktan sonra oluyor bunlar elim ayagim bosaliyor bayginlik geciriyorum sanki yardimci olurmusunuz ?
Naren1 Aslim22 bu haftalarda bulantılar normal canım 18. Haftama giriyorum halen devam ediyor folik asiti doktoruna sorman gerek bende kullanıyorum bi yan etkisi yok bulantı ilaçı felan vermedi mi doktorun rahatlardın biraz
Zeynep1122 Aslim22 doktorunuza mide bulantısı ilacı yazdırın. Maalesef biraz sabır gerekiyor ben her şeyi denedim ama hiçbiri geçirmedi. 15. haftaya giriyorum yavaş yavaş geçmeye başladı kendiliğinden.
Ponciginannesi_ Aslim22 ah canım o günleri bilirim çok zor. Ben saf gibi gezerdim. Prilam kusmalarımı bitirmişti en azından. Doktoruna sor belki verir
Aslim22 Naren1 mutfaga dahi giremiyorum kokulardan asiri tiskindim ilaci kullandiktan sonra mutlaka cok afedersiniz kusuyorum ondan sonra gun boyu mide bulantisi devam ediyor daha nekadar devam edicek bende bilmiyorum😶😢
Aslim22 Zeynep1122 peki bebege bi zarari oluyormu korkuyorum ilk bebegimi kaybettim ve herseyi yiyip icip kullanmakta gucluk cekiyorum 😔
Yusufmerve Zeynep1122 benim birde 1 yaşında bebeğim var ona yemek yedirirken çok zorlaniryorum nasıl olacak bilemiyorum. Benim yüzümden vitamin alamaz diye korkuyorum
inancin_annesi Aslim22 önceden evet kullanıyordum sımdı 30 haftalık olduk artık baska vitamine geçtik
Aslim22 blueberyy00 yapiyorum 1 haftadir 00.30 sabah 9.45/50 gece uyaniyrum normalde hep kusardim icikten sonra bugun gun boyu kusma yok ama mide bulantisi mahfetti beni 😑
RanaaT Aslim22 Allah sabır versin zor cidden o dönemler su bile zehir gibi geliyor ama doğrı prilam ilaç var cidden iyi geliyordu doktorum verdiğinde onu bir sormalısn doktoruna en azından 14 haftana kadar kullandırmıştı bana sonrasında kesmişti