May18 Kızlar 18.haftada 6 mm 20.haftada 3 mm 22. Haftada 4.5mm bobrek genıslemesı var bebegım de 18. Hafta ve bugun 22. Haftada ıkı ayrı kadın dogum doktura gıttım ıkısı de şak diye bu sendrom belirtısı de olabılır bak kanda ultrason da belli olmaz bılıon demı sana kagıt ımzalatrık mı bız dedı ya bu nasıl is ya ozmn sız neden 2li test 4 lü test yapıosnz neden ayrıntılı ultrasona girioz bunu bir anne adayının yuzune şak şak soylemek ne kadar dogru e bu bobreklee boyle olunca %100 boyle mıdır deyince AA yok erkek bebeklerde cok gorulur dıolar ben mı cok alınganım sinirliyim ya 😵😠😡🤬
Firdevs192 May18 canım hiç takma benim bebegimde de vardı ama sonra küçüldü. internetten de sakın araştırma ben baktığımda dünyam başıma yıkıldı. Şimdi hiçbir sorun yok 35 haftadayiz
ilkaygulr May18 tatlım benim bebegimde böbrek genişlemesi 24 mm di biri biri de 10 mm çok şükür bebeğin doğru sağlıklı arada kontrolleri yapılıyor o kadar
nurcakir58 May18 benimde öyle bu ikinci bebeğim bı vefat eden bebeğim var benimki de ikiside büyük bebehimin 42m haftaya gidicem bakalım ne kadar büyüdü özel muaynananeye gidiyoz takip deyim çok korkuyorum vefat eder diye 26 haftadayim erkek bebeğim
May18 Firdevs192 6mm 7mm Di ilk bakıldıgnda sonra 3 mm dusunce cok cok sevındık ama yanı çat diye boyle bır durum olabilir bak denir mi allah askına ya daha muayene olmadan ters geldım masada 22 haftada 4.5 mm cok mu ki hep kalbimde bir karartı olarak kalıcak gidesim yok doktorlara
Sevgierboga Firdevs192 bende aynı sorunu yaşıyorum böbrek büyümesi war we dünyam karardı we ilk gebeliğim
May18 Evita ilkaygulr ınsaallah benimde gecer ılk dokturu sırf ondan degıstrdm ıkıncı doktorda şak diye oyle dedi dunden beri asabım bozuk ya hem dokturlara kızgınım hem de acaba olabılır mı boyle bisey diye tedırgnm korkuom
Evita May18 bence doktorunu değiştirmeden önce neden böyle bir ilgi kurduğunu sor. İçin rahat eder. Belki bir yanlış anlama vardır, belki birşeyi eksik söylemiştir.
Pankek Ya şu doktorların ortada bir şey yokken, şöyle olabilir böyle olabilir diye anneyi korkutmasına sinir oluyorum. Zaten kaygı tavan. Olursa söyle, ne diye beni diken üstünde tutuyorsun
Firdevs192 Sevgierboga Allah büyük canım takma kafana üzülme bence herşeyin çaresi var çok şükür. Benim doktorum böbrek genişlemesi duzelmeden doğsa bile ufak bı operasyonla tedavi edildiğini soyledi
nurcakir58 Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor sen sinirlenmissin ben her gittimde ağlayarak cikdim biri güzel bişey desin diye hep umut ettim haftaya 28 olcam atıl yuksele gidiyorum özel muaynaneye her gittimde 1300 bebeğim yeterli iyi olsun
nurcakir58 May18 Konya’da doktor var Ali hoca Ali acar dün aradım eğer 39 haftaya kadar suyun iyiyse bulgu kistik yapı yoksa yaşar dwdi okadar sevineyimmi sen nereye gidiyorsun doğumda West test yapilcak dış ülkeye gitcek oda 12milyar yaptircaz
Sevgierboga nurcakir58 ikinci gidişimde biri 7.5mm diğeri 8 mm olduğu son gidişimde sayı wermedi ama 8 ve 7.5 mm den büyük olduğunu soyledı
May18 nurcakir58 Sevgierboga bnm buyume 6 mm idi 3 mm e dustu dun gıttım 4 mm di cok buyuk degıl ufak dedı suyun da ıyı guzel korkma dedı sonradan ama ıkıncı kez duymak deli etti beni kımııs rısk dıo kımıısı erkek bebek de cok gorulur dıo nur hanım sızın bebek kav hafta da ve buyume 4 mm mi 42 mm mı tam anlamadım ben
Firdevs192 nurcakir58 canım 20. Haftada detaylı ultrason da 4 mm idi sonraki haftalarda 6.2 ye kadar yükseldi sonra yavaş yavaş inmeye başladı şimdi bı sorun yok
nurcakir58 Sevgierboga benimkiler daha büyük bebegimjn ondan çok korkuyorum haftaya gidicdm gene buyumusdur
nurcakir58 Sevgierboga sen nereye gidiyon kisdik yapı varmı organina zarar vermismi yani sadece böbrekleri bazen ameliyat olayı oluyomus benim oda yok git gide buyuyo