HamileyimAnneyim Hanımlar merhaba 11 haftalık hamileyim 12 haftamıza gircez nasipse ama ne mide bulantısı ne bas dönmesi sinirlilik halsizlik uyku hic biseyim yok ben gibi olanlar yazabilirler mi bende mi problem var diyorum bazen 😊
Tugraninannesi HamileyimAnneyim hayırlı olsun hamileliğin canım henüz çok küçük miniğin ve bu belirtiler olmadığı için şükretmelisin bence doğuma son 4 hafta kala şikayetler daha da fazlalaşıyor
mervegns HamileyimAnneyim Bizde yarın 11. Haftamıza gireceğiz şükür aynı sizin gibiyiz hiçbir şikayetimiz yok 😊 hiç kusma olmadı tek sıkıntı çok yiyoruz 😊
ecemsuu HamileyimAnneyim Ne güzel işte şükret bence ben mide bulantısından gebermiştim şuan 22 haftalıgım mide yanması yaşıyorum 🙁
Zozi HamileyimAnneyim cnm ben 10+3 um.bence cok sanslısın.bende kusma yok ama akşam bulantı oluyor.sinirliyim.akşam erkenden uyuyorum.
Mry HamileyimAnneyim Allah başka dert vermesin daha ne diyim ne güzel işte sorunsuz hamilelik keşke benim de öyle olsaydı ilk 3 ay canımdan bezdim
Betus93 Bende 11 haftaligim. Bu iki gundur yolculuk falan yaptim diye koyu renk akintim geldi. Bende sikayetim pek yok diyodum da suan cok korkuyorum. Kahverengi akinti gelmesi sikinti diye biliyorum 😞 Rabbim esirgesin yavrularimizi 😔
serapsercen Betus93 git bence kötü olmasa bile enfeksiyon olur oda zararlı ağrı yapiyo bence git içinde rahat olur
Babydr Kızlar bende 11im bendede mide bulantısı kusm yok herşey normalmiş gibi sadece iştahım arttı yemek yiyorum bide açıkınca hemen elim ayagım titrior ya bu nasıl bişeydir