Melike4089 Duygussss bayram haftası çokkk çektim basurdan canım popomun üstüne oturamıyordum eğilip kalkarken yatarken yürürken acı veriyordu ağrıyordu fitil ve krem kullandım 1 hafta çok şükür şimdi iyiyim 36 haftalık oldum
elcinsadem Duygussss bende çok çektim . Önerim kantaron yağı. Bir pamuğa döküp çıkan yerinize koyup bırakın . 2. Gün hemen sönüyor .
Mba92 Duygussss vallla bagsur için bir doktor öneriyim ankarada ayıptır söylemesi götcü mevlüt die gecio benm eşim kayınvalidem yıllar öncee oldu sadece 5 dkka sürenn bi işlemm ve sonraa hc bir problem yok arastırmanı tavsiye ederm
Duygussss Melike4089 bende daha yeni oldu ama ölüyorum acısından 17 haftaligim bende doktora gidicem dayanamıyorum 😣
Duygussss elcinsadem bende onu yapıyorum ama hiç ise yaramadı günde bir kere yapıyorum o yüzden mi acaba
Melike4089 Duygussss git canım fitil ve krem veriyor ama bende kantoron yağını pamuğa batırıp gece yatarken o bölgeye koyuyordum sabaha kadar duruyordu. Benim bi haftayı buldu geçmesi çok acı çektim sinir krizlerine girdim diyebilirim