Bus_ak18 Kızlar herkese yardımcı olurken şimdi ben düştüm bu karmaşaya. Hamilelik 40 hafta ben 21e girdim ne kadarlık oluyoruz şuan. 4.5 mu 5mi bitti bazı yerde daha farklı yazıyor bi yardımcı oluverin😏 1. Resimmi doğru 2.mi?
Sevdiss_17 Bus_ak18 inanki 16 haftalik hamielyim esim 4 ayliksin diyo ama tibben 17. Haftada 4 ay bitmis oluyomus devrelerim yandi soran herkese 4 diyorum bende bu konuya baltim her sayfa farkli bilgi veriyor
Hll3840mhmt Bus_ak18 ilk resim çok saçma 36. Haftada 9 ay bitti diyor kalan 4 hafta 28 gün eder nasıl 9 ay 10 gün oluyor ı zaman
Bus_ak18 Sevdiss_17 vallahi bende 4.5 diyorum ama kaynanama bu hafta bitince 5 bitcek dedim yok falan dedi. Hamilelik 40 hafta 20 bitince yarısı bitmiş oluyor 4.5 bitti yani ama yukardaki resimlere bakınca kafam karışıyor😏
Sevdiss_17 Bus_ak18 evet gercekten bende 16 haftalik diyince kimse anlamiyo kafam karisti neyse kasimda odgacak diyorum bende kendileri hesaplasin 😂😂
esrAlp Bus_ak18 eskiler hamileliği öğrendikten sonra hesaplayıp 9 ay üzerinden hesap ediyor benim annemde asla kabul etmez 40 haftayı😅
Eslem13esila Bus_ak18 mrb ben kaç haftalık sam 7 ile çarpıyorum sonra çıkan sayıyı otuz a bölün sonucu cıkacaktır mesela 9 ay 270 gün oluyor
Bus_ak18 Eslem13esila anladım kuzum yukardaki arkadasta hesaplamış. Bnde bundan sonra öyle hesaplaym bari yoksa beyinler yanacak