Samiraa Canim 5 haftalık bu kadar büyük olur mu😌 e kesenin içindeki bebekse niye göremedik dedin tam anlayamadim:)
Aylaninannesi Berke 8. Haftda gördük bizde. Kürtaj diye gitmiştim ben görünmediği için. Geç döllenme olabiliyor stres yapmayın bekleyin
linguist92 Benim de 5 hafta 4 günlükken görünmedi hatta yolk saç bile yoktu boş kese görünüyordu 5 gün geç döllenme olmuş meğerse, 7.haftanın sonuna doğru anca kalp atışı duyduk içiniz rahat olsun bir şey olmaz
linguist92 Samiraa Bebek ve kalp atışı olduktan sonra ultrasonda bebeğin kaç hafta kaç günlük olduğu yazıyor. Adet tarihine göre haftanla ultrasondaki hafta arasında fark olunca (yani ultrasondaki hafta/ gün geri kalınca) geç döllenme diyorlar. 25.haftadan sonra yetişiyor yine adete uyumlu hale geliyor tabii☺️ Benim hep 5 gün gerilik vardı şimdi yetişti
Berke linguist92 maşallah bana da dedi 2 hafta geriden olabilir diye ama gittigim ikinci doktorum onlara cok takilma son adet gununu bilmeyen kadinlar bile geliyor ee onlara ne diyecegiz gebe degilsin mi diyelim dedi herkesn fifti fifti gidecek diye bsey yok ultrason sonucu onemli olan dedi
linguist92 Berke Duyarsınız ben de sizin gibiydim gün sayıyordum duymak için☺️ şimdi 37 haftalık olduk bile , 20 haftaya kadar zaman geçmiyor, detaylı ultrasondan sonra bi bakıyorsunuz ki 30’ları geçmişsiniz ❤️ Duyunca yazın mutlaka olur mu
Gokilay07 Berke bende 6+3 .um suan 5+6 da sadece keseyi gordum 10 gün sonra tekrar gel dedi bakalım içini ferah tut bebek küçük olduğu için gorunmeyebilirmis korkmayalım inşallah bebeğinizi görürüz bizde :)
Gokilay07 Berke evet ilk başta ben çok korkmuştum ama benim içimi de rahatlattilar sağolsunlar:) ama tabiki yinede bebeği ve kalp atışlarını duyana kadar çokta rahatlayamiyorum :)