YagmrK Kadiss sleepy aldım bi arkadaştan da molfix gördüm sleepy daha yumuşak sanki molfixden.. bide sorduğum çoğu kişi sleepy önerdi. İnternetten 210 tanesini 104 liraya aldım tanesi 49 kuruşa geliyor bezi internetten hesaplayarak alınca daha uygun oluyor
OlgaArslan minikmucizem1_ ıslak mendil kesinlikle sleepy hiç bi ıslak mendile değilmem. Şampuan kızımda baby me kullandım bebek yağı ve pudra kullanmadım. Deterjan dalan roxy onu da hiçbişeye değişmem 😀 ama oğluma heralde mustelanın setini alacağım tek tek temiz içerikli ürünlerden bulup almaktansa set daha mantıklı geldi
Bicanbehiye 06minigimym yok canım içeriğinde sadece su ve birçok gıda maddelerinde kullanılan potasyum sorbat var zararlı değil yani.pamuk su tercihi senin tabi bende kullandım birsüre pamuk ama büyüdükçe zor oldu bende ıslak mendile geçiş yaptım
06minigimym Bicanbehiye hmm o zamn bu ıslak mendillere bakayım ben teşekkür ederim çok sağolun yardımcı olduğunuz için
Bicanbehiye Kadiss ilk başlarda prima kullanmıştım bir beden büyük alıyordum tam oluyordu ama sleepy öyle değil cnm
sirdaass Kadiss uzun araştırmalarım sonucu sleepy aldım 40lı 😍 bebeğimin cildine iyi gelir uyum sağlarsa eğer sleepyi kullanmayı düşünüyorum. Fiyat olarakta bi tık daha uygun sanki çok fiyat karşılaştırması yapamadım gerçi ama 😌
Selov Bide bugün slepy yenidoğan 1 numara aldım gözüme çok küçük geldi yada hiç bebek görmediğimiz için olabilir benim yinede içim rahat etmedi yarın bide 2 numarasını alıcam A101 de indirim var ordan aldım
YagmrK Kadiss bizim ikiz canım az olursa tekrar alırım diye başka almadım ama tek bebek için fazla gelir mi bilmiyorum 😊
Selov Kadiss bilmiyorum ki minicik geldi yenidoğan bu 2-5 kilo yazıyo içim rahat etmedi bide 2 numarasını alıcam
Zeynepgokbay Bez de, ıslak mendil de prima pure aldım. Bebik doğmadığı için henüz sonucu paylaşamıyorum ama Şok’un kendi ürünü olan bezi de çok öneriyorlar. Hem doğal bir yapısı da varmış. Bu da başka bi alternatif olarak dursun şurda…
OlgaArslan Zeynepgokbay şokun bezi dediğiniz sanırsam bebeland. Ben onu kullandım ama maalesef çok iyi çıkmadı çişi içine çekmiyor altını açınca olduğu gibi çiş ortada ve bebeğin vücudunda. Ama yenidoğan ıslak mendili içerik olarak saf ve güzel fiyatına göre idare eder biraz ince ve sünüyor çok. Mesela a101 in yenidoğan ıslak mendili harika şokunkiyle aynı fiyat ama hem kalınlık hem de sünmemesi açısından çok süper
Cansu_ertem minikmucizem1_ ıslak mendil için başta kullanmaya promum aldım o bitince devam etmek için uni baby aldım. Şampuan uni baby aldım Salim’de sls yok diyor ama arkasında içindekiler kısmında solfat la başlayan bişey var baş harfleri sls oluyor. Göz yakıyor bide çevremde kullananlarla tecrübe edildi
Zeynepgokbay OlgaArslan bunu söylemeniz inan altın değerinde bilgi. Önüne gelen Şok’un bezi diyip duruyordu. Siliyorum denenecekler listesinden 😔
OlgaArslan Zeynepgokbay boşa para vermeyiniz hiç. A101 in bezi iyi ama çok naylon olduğu için bebeğin karnına gelen kısmı yara yaptı. Bimin bezinde sorun çıkmadı beğendim ama içinde kimyasal çok olduğundan kullanmayı bıraktım. Şu yer yüzünde bütün bezleri denedim diyebilirim bi tek önlem diye bi bez çıktı onu denemedim 🙄 canbebe ve sleepy yle devam ediyoruz doğacak oğluma da sleepy aldım şimdilik 🤗