ssuleeyuce Kadiss icerigi degistimi bilmem ama sleepy asiri kalin bi Yapiya sahip bubyuzden surtunmeyle hem yara aliyo hemde pisik oluyor. Bircok bez denedim birtek molgiksten memnun kaldim cunku incecik ve sizdirmiyo
Bicanbehiye ssuleeyuce sleepy incetti bezini çok istek aldığı için .eskisi gibi değil artık.1 kere bile pişik yapmadı sleepy tamamen doğal kokusuz birşeyin pişik yapması imkansız zaten .bebeğin cildiyle alakalıdır.
ssuleeyuce Bicanbehiye himm o zaman guzel cunku gervekten tek kusuru kalin olmasiydi sleepynin her urunu guzel
06minigimym Kadiss ben bu konuda çok araştırma yaptım mühendis oğlu var onun sayfasına felan baktım Molfix de slepyde öneriyor ama slepy içeriği daha iyi daha sağlıklı ondan dolayı benim tercihim slepy. Hem fiyatıda uygun eğer pisik olursa Molfix se geçerim diye düşünüyorum.
Kadiss 06minigimym aynen sleppy ye karsı daha cok tavsiye aldım bende canım artık duruma gore bakacaz😊
minikmucizem1_ Kadiss bende burda durayım birde ıslak mendil bebek şampuanı ve yagi hangisini tercih etmeliyim 🤗
Kadiss minikmucizem1_ bende daha ıyı bilenlere soruyorum valla canım daha hic birini almadım yeni baslıyorum almaya 😊
06minigimym minikmucizem1_ ıslak mendil olarak henüz şuan önerilen bir ürün görmedim yağ olarakta araştırdıgim sorduğum herkes hiçbir bebe yağınida önermiyor ondan dolayı ben hakiki zeytinyağı kullanacağım
OlgaArslan minikmucizem1_ ıslak mendil kesinlikle sleepy hiç bi ıslak mendile değilmem. Şampuan kızımda baby me kullandım bebek yağı ve pudra kullanmadım. Deterjan dalan roxy onu da hiçbişeye değişmem 😀 ama oğluma heralde mustelanın setini alacağım tek tek temiz içerikli ürünlerden bulup almaktansa set daha mantıklı geldi
Cansu_ertem minikmucizem1_ ıslak mendil için başta kullanmaya promum aldım o bitince devam etmek için uni baby aldım. Şampuan uni baby aldım Salim’de sls yok diyor ama arkasında içindekiler kısmında solfat la başlayan bişey var baş harfleri sls oluyor. Göz yakıyor bide çevremde kullananlarla tecrübe edildi
Selov Bende 28 haftalıgım biraz önce A101 de kampanya varmış yenidogandan bir paket aldım hazırlıklra başladık artık içinde 42 tane var 24 milyon fiyatı çokta almıycam bi doğsun kullanalım ona göre devam etcem herkes slepy diyo zaten
Kadiss Selov aynen canım sleppy e daha cok tavsiye var denıldıgı gibi pısık olması durumu falan da var sonrasına bakacağız artık 😊
annee27 Kadiss ben sleepy siparisi verdim kendi magaza sitesinde hosgeldin bebek paketi 50 lira kargoda bedava islak mendil 1 ve 2 numara bez alt degistirme ortusu olarak set yaomislar ayri ayri baktim baya uyguna geliyor set hali fikir olsun cnm 😊