SoniS Merhaba anneler birşey soracağım ben folik asit kullaniyordum daha 6 haftaligim, doktorum decAvit de verdi ikisini birlikte kullan dedi, araştırdım biraz ilk üç ay sadece folik asit kullanılır yazıyo , aranızda ikisini kullanan var mı?
derinozkaya SoniS belki gerek görmüs olabilir canım ekstra vitamine bende ilk üç ay folik asit kullandım ama belki senin baska degerlerin düşüktür 🧐
Nesrin_sipahi SoniS canım decavit folik asiti kürtajımdan sonrada vermişti sağlıklı bi şekilde hamilelik yaratabilmek için hala kullanıyorum 17+3 teyim ve doğuma kadar bunlara ve bi kaç vitamine daha devam edicem korkma bşy olmaz doktorun bir bildiği vardır ki vermiştir sen aksatmadan iç bence ☺️
Aynurr16 SoniS ilk iki ay sadece folik asit kullandım ama bulantılarım yüzünden vitaminsiz kaldım bişey yiyemedim decavit ve demir ilacı verdi üçünü birden kullanıyorum canım gerekli olmasa vermezdi 🌸
Kiwi12 SoniS bende 13+4e kadar folik asit kullandım canım. Daha sonrası içinde kan ve vitamin ahpalarina başladık şimdi demir vitamini damlası ve OMEGA 3de alıyorum 25haftaligim
Bzdgsaliha12 Aradığım post olmuş 😇 benim doktorumda balık yağı ile decaviti yazdı kullan diye bende ikisini kullanıyorum