Ssvd2 asyaninannesii anladım ben ilk gebeligimde 1 kere vurdurdum bidaha gitmedim şimdi tekrar 3 kere vurdurmak zorundayım eğer hepsini vururmuş olsaydım 5 yıl koruduğu için gerek kalmayacaktı mutlaka vurdurun boşa gitmesin
Ftmnrr asyaninannesii rica ederim canım benımde ilk gebeliğim kendimde hemşireyim ama ebem her gittigimde yaptıgı her işlemi nededını nasıl olamsın gerektıgını önerilerinş trk tek anlatır kafama takılan soruları bende sorarım guzel cevap verir sizde mutlaka aklınıza takılanı sorun her zaman
Boncukk-5 Ftmnrr aynen bende ebeme kafama takılan her soruyu rahatlıkla soruyorum o da sağolsun anlayışla karşılıyor 🤗
asyaninannesii Ftmnrr bende soruyorum kuzum her zaman ebeme çok sağol cevap verdiğin için inşallah bir an önce yavrularımız kucağımiza alırız hayırlısıyla
Boncukk-5 asyaninannesii ben 19+2yken ilk dozumu vuruldum 1 ay sonra tekrar vurulacağım ve bana kart verdi aşı kartı onda 5 kez yazıyor ben 3 kez yaptırmayı düşünüyorum geçenlerde postta okumuştum burda uyuşmazlığı olanlar mı 3 kez vurulmalıydı hatırlayamadım bende de uyuşmazlık var heralde 3 kez yapılmazsa öbür hamilelikte tekrar başa sarıyormuş aşı 🤷♀️🤷♀️
asyaninannesii Boncukk-5 banada kart verdiler canım ama 1 kere yazıyor bende de 1 ay sonra ki asi için yazdı onu da
Elizzz asyaninannesii 2 kere vuruluyor canim ben 2 sene once is yerimde vurulnustum o yüzden 1 doz yaptilar.
gulsunbebek Aşı konusunu mutlaka doktorunuza danışın. Benim geçen yıl şubattan 1 doz aşım var(kedi tırmalamıştı) sağlık ocağı 2 ekstra doz isterken doktorum çok net bir şekilde 1 doz istedi. Hatta onda bile çok istekli değildi.
tuubaeylulanil asyaninannesii bende 20+1 im sağlık ocağını siz mi aradınız beni kimse aramadı nasıl yapacagım
asyaninannesii tuubaeylulanil ben aradım canım konuştum pazartesi yani bugün çağırdı sabah kan da verdim tetrnoz da oldum bi daha ki 1 ay sonra bakalım sende ara bi sor canım ihmal etme
asyaninannesii Yasevita bende bugün 20+2 olduk bakalım sağ salim yavrularımızı alırız inşallah kucağımiza
Bicanbehiye LeylaEce hamilelikte 2 doz vuruluyor.eger tetanoz aşılarını tamamlamak istersen belli bir süre sonra tekrar gidip 3.dozu oluyorsun sonra ömür boyu tekrar tetanoz aşısı olmuyorsun.ben tamamladım 3 aşımı bu hamileliğinde olmayacam mesela
Bicanbehiye asyaninannesii 3 dozdan kasıt ömür boyu olmuyorsun birdaha . 2 doz hamilelikte 3. Belli bir zaman sonra oluyorsun bidaha olmuyorsun ömrün boyunca