Miniginannesiiii1111 Hll3840mhmt yüksek çıktı yani şans eseri gordum sonra ertesi gün gene yüksek takip etti o şekilde ilaca başladı doktorum
Hll3840mhmt Miniginannesiiii1111 kaç çıktı mesela bnde de arada yüksek çıkıyor sonra biraz dinlenince düşüyor mesela bugün 15civarı çıktı sonra 12ye düştü
Miniginannesiiii1111 Hll3840mhmt 15 yüksek benimde 14 çıktı 12 ye düştü ama sonra 16 çıktı 18 çıktı gene düştü bu risktir doktoruna bildir
Miniginannesiiii1111 Hll3840mhmt tabi bakıldı yok şükür gebelik tansiyonu tanısı var ilaç kullanıyorum
Hll3840mhmt Miniginannesiiii1111 tansiyon tanısını sadece yüksek olduğu için mi koydu yani test felan yapıldı mi onu öğrenmek istiyorum
Miniginannesiiii1111 Hll3840mhmt yüksek seyrediyordu ilk zamanlar düştüğü oluyordu ama hemen düzelmiyordu bunun başka testi olmaz birde idrarda protein bakar sadece yani kardiyolojiye yönlendirdi oraya gittim o şekilde
Miniginannesiiii1111 Hll3840mhmt tansiyonun olsa hissedersin zaten rahatsız olursun çok nadir hissetmeyen kişiler geçmiş olsun
gldnn Miniginannesiiii1111 sivi sorununu bende yasiyorum maalesef suan gunde. uc dort litre su iciyorum insallah normale donmustur
Miniginannesiiii1111 gldnn inşallah bana kesin birşey demedi doktor sanki az gibi dedi pazartesi bir daha bakacak 😊
gldnn Miniginannesiiii1111 bende sizinti seklinde akinti var suan hastaneye gidip test yaptirmam. lazimmis daha da 25 haftaligim :(
Drygrgn gldnn durumu yazar misiniz lütfen bende yarin aynı sebepten birde başka dr a gidecegim.26 haftaligim
Miniginannesiiii1111 gldnn birşey olmaz Allah’ın izniyle bak araştır öyle sızıntısı olup 38 de doğuranlar var 😊😊