Mrv_1864 😂😂😂😂 evet yaa herkes farklı tabi ben memnun kalmadım ilk ona gittim korunmadığım halde hamile kalamıyorum diye bana yumurtalarımın 40 yaş üzeri olduğunu rahim röntgeni vs bissürü şey verdi ve sonuç tüp bebek dedi amaa hiçbirini yapmadım çok üzüldüm tabi ağladım günlerce eczaneden ovülasyon testi aldım bir ay sonra hamile kaldım ikizlerim olacak yeğenim orda çalışıyor doğum indirimli yaptırız gel bi dene tekrar dedi ikizlere sadece o doğum yaptırıyormuş hadi dedim herkes ikinci şansı hakeder belki bi ihtimal ısınırım gittim aylar sonra çok şaşırdı nasıl hamile kaldın diye ve ilk muayenede 34. Haftada ikizlerimi alacağını söyledi ciğer gelişimi zaten 36 da tamamlanıyor bebeklerimin sorunu sıkıntısı yoksa neden alıp küveze girsin ki bunu kontrollerde dese anlardım ama direk alacağı haftayı söyledi her bebek için hastane devletten küvez için 1.700 tl civari para alıyor haa gerekiyorsa tabiki girecekler tedavisi olacak ama benim kendi doktorum herşey yolunda yoğun bakım küvez ihtiyacı olmaz 37-38 i görürüz derken o neye dayanarak 34 dedi kesip attı zaten yeğenimin hatrına bi kez daha gideyim dedim doğum 3 bin değil 100 tl de dese asla gitmezdim benim hikayem böyle bu yüzden beğenmedim çok çok doktora gittim risk fazlaydı ikizde ama şükür herşey yolunda son günlerim artık hayırlısı olsun bebeğin dene istersen arkadaş memnun kalmış olmadı sende gezersin benim gibi 😊