Adaaaa Didem35 ikili taramadan sonra benmde öyle olmuştu 1 aralıktı adet tarihim 5 Aralık olarak değiştirdik ama ayrıntılıda da 1 aralıj olarak cıkıyor 🥰
Mavi0688 Didem35 benimde 4 gün öncesini kabul etti doktor. şimdiye kadar ki tüm işlemler doktorun kabul ettiği tarihe göre yapıldı.
Yildizim Didem35 oğlumda hep doktorun belirlediği adet tarihine göre gittik. Çünkü adet tarihim ile ultrason hiç uyuşmuyordu. Doğum da belirledikleri adet tarihine göre oldu. Benim arada 15 gün fark vardı
Didem35 Benim detaylıda gittiğim prof. Bebeğin haftasını farklı söyledi son adete göre, bu gittiğim doktor bebegin haftasını farklı söylüyor 5 gün sonrasını söylüyor kafam cok karisti
S-r-p Benim doktorum da öyle demişti o da Prof adet olurken hamile kalman mümkün değil sonra oluyor ama matematiksel olarak genel bir formül olarak son adet tarihinden hesaplanıyor tabi dedi
AybarsMomy Didem35 bizimde öyle hesaplıyor canım. İlk gittiğimde adet tarihime göre baktı geç döllenme olmuş dedi bundan sorna böyle söyle tarihi bana dedi. Sonraki kontrollerde doktorumun verdiği tarihle takip ediyoruz 36 haftalık olduk şükür hala o tarihle ilerliyoruz tam günü gününe çıkıyor.
Didem35 Kızlar bizim tarih ile ultrasondaki tarih uymuyor ama ultrasonda 25 doktorum 24 diyor adetten 5 gün sonraki ile, kan uyuşmazlık iğnesi olucam birde kafam karisti ne zaman olucam diye