Ve selamlar herkese.En sonunda yazmaya vakit buldum😀19 martda dünyaya geldik ama ben hala şimdi vakit buluyorum yazmaya.2 çocuklu olunca vakit bulamıyor insan
Uzun hikaye olucak.Kusura bakmayn.
Ve 2 ci hamileliyimi ben 10 haftalıkken öyrendim.Mucize gibiydi.Ben o halsizlikleri,baş dönmelerini yorgunluktan zann ederken.Megerse oğlum içimde büyüyormuş.Ve Ultrasonda 10 haftalık hamilesiniz.Bak buda kalp atışı,eli,kolu demezmi hemşire.Ben şok.O an gerçekten kendime zor geldim.Şoktaydım resmen.Helede kalp atışlnı duyunca kendime gerçekten gelemiyordum.Ve hemen doktoru aradım.Böyle böyle dedim.Ertesi gün yanına çağırdı.Baktık herşey yerinde idi.Sadece hematoma vardı.1 aylık ilaç takviyesinden sonra şükür yok oldu.Sonra herşey iyi gidiyordu derken.Bebeyimin sağ kalp damarında ve göbek kordonunda pıhtılaşma olduğunu öyrendim.Dünya başıma yıkıldı.Kleksana başladım,başka iyne ve ilaçlarda yazdı doktor. göyde Allah yerde doktorum sayesinde bu beladanda kurtulduk.Ve 8 aya girdikden sonra ara ara sancılarım oluyordu.Bebek erken doğmak istiyordu.Burayada yazıp yazıp soruydum.Benden sulu akıntılar gelmeye başlamıştı,Belden agrılar giriyordu.Suyum gidiyormuş.Ultrasonda bile bilinemedi bu.Suyun normal diyorlardı ama suyum gitdiyini hiss ediyorum.Tabi doktor bana diyil ultrasona inanıyordu.Ve öyle böyle .Yine ilaç,hap ve 38+2 haftaya kadar getirdik.Ablası 38+1 de doğmuşdu.38+2 de agrılarm oluştu.Kızımdan belden başlayıp karnın altına giden ağrı bu sefer karnın altından başlayb bele gidiyordu.Ve gitdikce artıyordu.Bekledim
Agrılar şiddetlenince ise doktoru aradm.Hemen gel dedi.Gitdim 3 sm açılma vardı.Ama bebeyin kafası tam aşağı düşmemiş.aslında düşmek istiyormuşta tam rahim yoluna giremiyormuş.Çok zor doğum oldu.Hayatımda bu kadar agrı hiss etmemişdim
İyneler,kontroller derken19 mart 9 da gitdiyim hastahaneden 14:45 de oğlum dünyaya geldi😊😊Annesinin prensi.Bem beyaz teni,tombiş yanaklım. 3kilo 100 gram doğdu. 51 sm de boyu.hastahaneden çıkana kadar kilosunu toplamışdı 3 kilo 182 gram.düşmemişdi şükür.Zorlu yolculuktan sonra sağ salim aldım kucagıma.Ve oğluşum sunnetde oldu.Ama göbeyi zorluyor.5 yaşına kadar keçmezse ameliyyat lazm olucak.Allaha emanet ediyorum bütün anneleri ve meleklerini.Okudugunuz için çok sağolun
Sualınız olursa yaza bilirsiniz😊😊