ebruayana Ben hala adet olmadım bugün geceli 3. Günüm ve dayanamadım dün aksam gidip erken gebelik testi aldım ve sabahı beklemeden hemen yaptım sonuc nrgatif ama iki kasığımda da agrı var. Acaba kan testi versem mi?
RabiaMG ebruayana verirseniz varsa eger cikabilir benim adetime 4 gun varken kan testinde cikmisti 😊 adet gunum negatifti sonra hergun meraktan yapmistim gebelik testi cizgi yavas yavas belirginlesti 😊
yagmurguz ebruayana canım benim de adetim geçti test yaptım pozitif çıktı kan verdim hcg 0,23 çıktı benimde kasıklarım agrıyor bidaha kan vercem bir kaç gün sonra yeniden test ve kan testisi yaptır
ebruayana RabiaMG erken gebelik testi daha iyi sonucu veriyor diye aldım ama sonuc negatşf olunca kafam karıştı
Elfg ebruayana umutlandirmak istemem canım ama benim de erken gebelikte nerdeyse çizgi yok gubiydi normal ucuz testlerden yaptım yarım saat arayla çizgi daha belirgindi 😁ama git kan ver en garantisi o
ebruayana Öyle yapacağım sanırım ben erken gebelik testini hani varsa daha net w8nuc verir diyee almıstım adet de gecikince.
Deletedmom316 yagmurguz canim testin resmini atarmisin bana ? Bende kanda çikti testde cikmadi resmi yollarmisin bakim
ebruayana Deletedmom316 valla canım attım testi negatşf cıktı bende yok heralde dedim ama gün içinde kusma olmasadamide bulantısı var.belki ben psikolojik yasıyorum bilmiyorum ama gittim kan verdim
yagmurguz Deletedmom316 canım nasıl gönderiliyor resim tarif edersen bilmiyorum çünkü gönderme sistemi farklı bunda sanırım
Deletedmom316 yagmurguz canim https://imgyukle.com/ bu linkten gir resimi oraya yukle sonra alta 2 tane link gelicek birini onlari kopyala aonra buraya bana yaz canim yapiştir linkide gelicek o zaman