Thesra deletedmom11 Evet yaa herşey onun cümlelerinin altından çıkıyor biz gayet güzel sohbet ediyoruz sonrada hemen başlığı siliyolar kış kış cinler kış kışşş😂😂😱😱🤣🤣🤣
Mervecan Thesra 👍🏻👍🏻O zaman bebeğim üzgünüm ama bugün çok yicez 🤩🤩saol tatlım bu arada Doğum sonrası bilgi için 😂😂😂 şimdiye kadar 1.5 kg almıştım bundan sonrasını düşünemicimmm 😂😂
AyeHakanKrk Eebbrruu bolca kaşar peyniri, hafta da2-3 kez muz 🍌, bol diğer meyvelerden,yumurta , ceviz , siyah üzüm kurusu,kuru incir rutin yediklerim
Thesra deletedmom11 Sadece L harflerin batsa iyi onların gözleri çok iyi görüyor demekki sadece seni arıyolar at gözlüğü takmış gibi🤣🤣🤣 olsun hanımefendiliciğimden ödün verip onların seviyesindeki paçozz varoşş bir insana dönüşüpp cevapta verebilirimmm rabbim bana bu yeteneğide vermişş şükürler olsunnn aminn🙏🙏🙏🤣🤣🤣🤣
Thesra deletedmom11 Tabikiside hic bisi pisirmedim😂😂😂bebekten kalkip yemek yapamiyorum 😂😂kocam gelince yaparim ama kahvalti 😂😂nasil olsa gunduz yapamiyoruz bizde aksam yapariz😂evet yaa sosyal medyam yok ama kardesimin var ondan eklerim ben seni oraya gidince sen ver adresini ben derim ona ekler😍😍😍
Thesra aysebenli Bebeim puan sistemi yok bu forumda sanirim sen daha kavrayamadin🤭🤭🤭olsun uzulme yukarda forumun kurallari var goz at orda nasil kullanilicagi hakkinda fikirde edinirsin hemm bilgilenirsinde sonucta bilmemek degil ogrenmemek ayip olan pampiscikkk3🤣🤣🤣
AyeHakanKrk deletedmom11 bunları yazarken benim de bi elim ayağım titredi ama bugünlük hakkım bitti 🤪 özellikle siyah üzüm kurusunu yiyin kan da yapıyor
Thesra deletedmom11 Yaocak bisey yok bizimkilerde sisman bebek napalimm bakmasi kolay oluyo en azindan🙏🙏🙏🙏😍😍😍
deletedmom11 Thesra aaaa burda ben adres wersem beni çiğ çiğ yerLer 😂😂 Başka bi yerde karşıLaşınca aLışırık adresLeri 😂😂
deletedmom11 AyeHakanKrk ay hak hukuk sen yine haftada 2-3 demişin muza ben kiLo kiLo yedim 9. Ayımı tamamLıyorm şu anda😂😂 artık hurma zamanı hergün hurma yiyorm
Thesra deletedmom11 Ben onu unuttum bee iste ozel msj olsa hic boyle sorunlar olmiycakkk ama yapmiyolar arkadass tamam alicam tenha bir kosede😂😂😂🤭🤭🤭
deletedmom11 Thesra pampiş nedir La karıştırdığı sözLükdenmi aLmış 🤔🤔 neyse artk o değiLde off okuL saati geLmiş naaaLettt oLsunnnn
AyeHakanKrk deletedmom11 hayırlısıyla o günleri bizde görelim diğer meyveleri de çok seviyorum hepsinden alıyorum valla. 💕
Thesra deletedmom11 Diyorum ya sozlukcuk kitabelerindeki yer alan sayili ve secili kelimeler bunlarla sinirlii gelde bu insana laf anlatmaya kalk hocamm anlarlarmi dersinnn😂😂😂okul saatiyle isin ne kiz