Thesra Busra__ İşte bana sütünde herhangi bir kabızlığı olmadı hamileliğim boyunca şuan doğurdum içemiyorum bebege gaz yaptığı için😒😒😒😒
Thesra Busra__ Çok kilolu bebekte iyi değil bakma normal olsun yeter😂😂canım aksi taktirde zaten normal doğum çok zor oluyo zaten belli bir kilonun üstğnde normalde yapmıyolar die biliyorum
Busra__ Thesra aynen canim en ideal 3500 kilo diye biliyorum bende, 3500 dan fazlasi zor dogum oluyo bide hurmayı son aylarda gunde 3 4 tane yemekde rahmi genişletiyo dogumu kolaylaştırıyomuş ilk aylarda da düşük riski olabilir die hurma yemegi önermiyolar
Asli91 Nihanozturk doktorum bana tatlı ihtiyacını hurmadan karşılayabilirsin dedi.Ben hergün bi tane yiyorum.
aysebenli Eebbrruu muz sür kasar peynir ve ceviz tuketmeye calisyrm canm birde geceleri pekmez iciyorum
Thesra Busra__ Valla idaeli ne hiç bilmiyorum canım ama 4 kilo ve üzeri zor diyorlar evet hurma öyle yapıyomuş ama bende bi işe yaramadı😂
Thesra Busra__ İnşş dopumdan sonrada herşeyi yiyemiyceksiniz o yüzden şimdi yiyin yiyebildiğiniz kdar herşeyden😂😂
Thesra deletedmom11 Yaaa sormaa bende tam cukkk şaflar söylemiştim oysaki😂😂hemende sildiler iki gram stres atcaktım😂
deletedmom11 Thesra anam kiLo iyi bişi diiiL benm bebede tombakmış dün doktor dik baby deyip durdu şişman bebek diye diye deLirtti beni nasıL çıkcak bide o war 😂😂
Thesra deletedmom11 Valla çıkmazsa benim gibi sonun sezeryan olmasın bacımm benimkiside çok kiloluydu ama işin garibi doktor hiç anlamadı doğunca dediki normal olmazmış zaten kilosu az az diyip durdu çocuk içimden çıktı herkes şok kızım hiç göstermemiş kilosunu saklamış demekki 😂😂😂
tubatayfun deletedmom11 sen bizim avrupadaki doktorlara ne bakiyon onlara kalacak olda 1,5 kilo bebek dogursan yeter dicekler 😂😂
Thesra Busra__ Aynen canımm valla sormaa hiç bişi işe yaramadı bende neler denedim kobay faresi gibi ama nafile 😂
deletedmom11 Thesra çakma anne seni sus bakam sen anandan ewe geçtinmi oh La keyfe bak böyle anneliğe ne warda misss miss sabah yine doğuracaktm 😂😂 yanLış aLarm çıktı 😂😂
Busra__ Thesra ay hamileykende son aylarda acı falan yemeyin cocuk gazli olir diyolar dogrumu acaba 😏 hamileykemde yasaklar var😏
Thesra deletedmom11 Neeeee münasebetttt😂😂😂😂1 haftadan beri evde tek başımayım döndüm kürkçü dükkanımaa alamanyadan özel ana kucağı getirtdim çok iyimiş ayaklarım artık sallamaktan yorulmuyorr tavsiye ederimmm valla herkese bpşuna otomatiklere pra vermesin kimse 🤣🤣 neeee geliyomuu bebişii ne zaman gelcek vakit tamammııo artıkkk bittimi günün
deletedmom11 Thesra yok şekerim burada herkes normaL doğuruyo çatır çatır 😂😂 sezeryan oLmam için bi sebebim yok 😂 korku morku sezeryan bahanesi değiL çıkmıyosa aşağıyı keserLer 💃🏽💃🏽💃🏽 Daha önce de kestiLer 3 kiLoyu zor çıkardık 4 üstünü nasıL çıkarcam bi fikrim yok 😂
deletedmom11 Thesra anam bu sinyaLe başladı da ne zaman geLir biLemedim😂 waaah ULa anan Liseye kadar bakardı niye döndün ewe waaah waah 😂 niye ALmanyadan getirddin orda yokmu ucuz La burda otomatikLerde ucuz
Thesra Sebla55 Ohhhh sefan olsunnn canımm ölmüşlerimizin canına değsinn afiyet bal şeker olsun kilo kilo bebişine geri dönsünn ne dua ettim bee🤣🤣🤣 ben yapamıyorum bebeğim çok huysuz başından kalkmadığım için olmuyorr hazırlarıda hiç güzel değillll😝😝
Thesra deletedmom11 Tamam işte bende onu diyorum bebek 4 kilo üstü olursaa daha çok yırtarlar ama olsunduu sezeryandan daha iyidir bencede keşke bende yurtdışında doğursaydımm kesin notmal olurdu kahretsinn gidicem buralardan😂😂terk-i diyar edicem güzel yazıyımda sonra laf ediyolar ne biçim yazıyosunuz haspamlar diyen edebiyat hocaları😂😂😂