Merhaba güzel hamisler anneler hiakyeme hemen başlamak istiyorum 4 hazıran günü hstneye kontrole geldm alttan muayene ettilr açıklık yok dediler ve akşamı suyum geldi 39 hafta 2 günlük hamileydim gece apar topar evden çıktık saat 2 civarıydı yatisimi verdiler alttan tekrar muayene edildm açıklık yok ama çok sancim vardi nst de çıkıyordu ertesi gune kadar yatakta serumla acı çekerek uzandm sabah oldu doktor geldi muayene etti tekrar 1 cm açıklık var dedi normal doğum yaparsın demişti bana ben hiç yapacagimi sanmıyorum ama deneyelm dedim kızlar o muayene mahfediyor insani su geldikten sonra ben öldüm öldüm dirildim saatler geçti 3 cm dedi ama ben acidan ölüyordum yeter beni sezeryana al dedim yok dedi normal yapacaksın sen dedi gece 3 ten ertesi gün 5 e kadar sancı çektim Suni sanci verdiler ayrıca açılma ilerlemiyor meyerse bebek tersmis gelemiyormus doktor da haberi yok asla normal gelemez en son dediki bana sezeryna mi alıyım devam mi dedi normal için yok dedim yeter artk asla normal istemiyorum dedim halim kalmamisti yemek yemek yasaktı acidan ağlıyor bağırıyordm en son tmm dedi ve saat 5 buçuk gibi ameliyata girdim spinal anestezi istedim belden iyne acıyor evet ama aşırı da deyil zaten 2 dk sonra hiç bisey hissetmiyosn ameliyatm iyi geçti cekistirmeleri falan hissettm evet ama hiç korkmadm o suni sancinin yaninda hicbiseydi ameliyathne çok soğuktu titredim çok üşüdüm bebeğim çıktığı zaman bak annesi dediler ve gozyaslarm akmaya başladi çok güzel bişeydi ve dikmeye başladılar yaklaşık 6 saat sonra uyusuklugum geçti ayağa kalkmak çok zor yürümek sezeryan da çok zormus ama o acıları çekmeye hic gerek yokmus bebeğim 3600 gram doğdu boyunu blmiyorm benim hikayem de böyle kızlar allah hepinizi hayırlısıyla evlatlarniza kavuştursun 😊😊😊