Ayse1453 21 hftalıgım kan uyusmazlıgımız var sizce nasıl olur ıgne dıolar ama doktorum kanaman olmadıgı muddetce dogumdan snra ıgne dıyor özeldeki doktorum devletede gıdıyorum oda 28 haftada ipne dedi bnm gıbı olan varmı
Gocmnn Ayse1453 27 haftalıgım eşimle benm de kan uyuşmazlığımız var gecen hafta bir test yaptı doktor negatif cıkınca iğne için gün verdi 22 haziranda olucam bakalm 🤦♀️
Kevserr42 Ayse1453 cnm bnm 2. Gebeligim kizimda da igne vurdular 27 haftalikkn oglumdaykn de vurdular 28 haftlikkn randevum o zmn denk gelmişti 37+1de kanamm oldu icin hastane gittim o zmn da vurmuslardi uyusmazlik ignesi ilk gebelikte pek belli olmadigini ama 2 3 gebeliklerde vucud neyle savascagini iyi ogrence icin vurulmadigi taktirde düşük veya dogumdan sonra cocukta sorun olabilir demisti doktorum
Ayse1453 Gocmnn ilk gebeliğiniiz mi özelde ki doktorum iğne demdı gerek yok dedi devletteki de iğne yapıcaz dedi
Gocmnn Ayse1453 evet ilk gebeliğim. Benimki de basta kanaman olursa yaparz demişti ama sonra test yapma gereği duydu bilemedim. Bildiğim kadarıyla ilk gebelikte bişey olmuyo kanama olmadıgı sürece siz yine sorun doktora
bbhhrr5289 Benim 6 haftalikken dusugum oldu kan uyusmazligi vardi o donem igne olmam gerekmis ama yapmadilar haberim yoktu smdi 18 haftalik hamileyim doktor ikinci cocukta daha onemli dedi 28.haftada igne yapicaklarmis
Boncukk-5 Benimde ilk gebeliğim kanaman olmadığı sürece 28. Haftaya kadar iğneye gerek yok dediler ama 28. Haftada vurulacağım ihmal etmeye gerek yok cünkü allah korusun biz ihmal edersek çocuklarımızda bir hastalık oluyor 1. De olmazsa 2. De oluyor