seyda29 23 haftalik hamileyim ve idrarda protein kacagi var sevkim yapildi persembe gunune napicam noluyo bilmiyorum yardim edin arkadaslar
Tubad seyda29 daha geçenlerde bu konu ile ilgili bir video izledim. İdrarda protein kaçağı gebelik zehirlenmesinin belirtisiymiş. Hastaneye yatırıp muhtemelen kontrol altına alacaklar. YouTube tan Görkem karman yaz Doğum hikayem videosunu izle. Ben orda izlemiştim.
ZeynepKarataTeytey seyda29 Görkem karman youtuber aynı şeyi yaşamış tansiyonun da yüksekse eğer bu dönem gebelik zehirlenmesi olabilir kesinlikle doktora git
Tugraninannesi seyda29 tansiyonun yükseliyor mu ense den giren şiddetli baş ağrın oluyor mu bol su iç tuzu azalt
Valeriamom Bol bol su iç ve idrar tahlili yanlış da olabiliyo benim sağlık ocağında enfeksiyon çıktı özel hastanede temiz çıktı 🙂 o yüzden 2 kere yaptırın mutlaka
Sebla55 Tansıyon ödem ve proteın hepsı bır arada olursa zararlı tek basına proteın bıse ıfade etmıyo kı bı hafta sonra yaptırınca bazen cıkmıyo bıle bunun ıncelemesı yapılmalı inşallah önemli bişe değildir
MucizemE Geçmiş olsun canım idrar testinde mi çıktı bende 23 haftalık gebeyim idrarım da yanma vardı test verdim cuma alcam sonucu inşallah birşey olmaz
seyda29 MucizemE evet idrar testimde cikti bana bi anda yaptilar testi 4 5 gu dur tansiyonum 14 9 olunca supelendiler ve yaptilar ilk defa yasiyorum
seyda29 Tugraninannesi ya tansiyonumu olcturdum takip amavli 4 gundur 5 gundur 14 9 14 8 oluyo ve agrimda oluyo bugun bi anda sevk ettiler persembe gunune gidicez bakalim ama bilmedgm icin napcam bilmiyorum
Tugraninannesi seyda29 tansiyonun gebeliğe göre yüksek ağrı da var diyorsun kontrol altında olman en iyisi
seyda29 Tugraninannesi artik bakalim ya nasil olcak bilmem ilk dogumumda zordu 10 gun yattim yogun bakkmda