sedersengul Haftamızdayız kendiliğinden göğsümden süt geldi, sizde de olan var mı? Çok şaşkınım. Çok garip bir duygu🙃
Irazca35 sedersengul bende 38 + 2 deyim süt gelmedi ama 3 4 gündür göğsümün özellikle kahve olan yerleri çok acıyıp sızla maya başladı sizdede süt gelmeden böyle bir hassasiyet oldumu 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Gencos Tabi canım benim 20. Haftadan beri geliyor son zamanlarda daha çoğalmaya başladı hatta 35+5deyim bende😍🥰 sedersengul
Esfdnc sedersengul Fazla yani inşallah bebeğin doğduğunda şak diye emzirirsin canım ah süt gelmesi böyle bir şeyse emzirmek ne mükemmel bir şeyler dimi 🥰😉
sedersengul Irazca35 hayır hiç ağrı sızı olmadı öylece bir baktım tişörtüm ıslanmış şaşırdım sonra şöyle ufaktan bir sıktım baktım süt geliyor ama ağrı sızı olmadı🤷🏻♀️
Gencos İlk zamanlar kullanmıyordum sızıntı şeklinde geliyordu ama son zamanlarda çoğaldığı için kullanmaya başladım inek gibiyim böyle oturduğum yerde şıpşıp damlıyor 🥱🙈 sedersengul
sedersengul Gencos ya hahaha olsun olsun da olmamasının üzüntüsünü yaşamaktan iyidir. Onunla da başa çıkarız💪🏻
Esra_gunes Esfdnc evet cok guzel ama taki o yaralar olana kadar(gogus ucu yarasi) onlar insanin canin aliyor resmen 🙈😩
Gamzeyal Melike4089 valla meraktan bi baktım yok zaten gelmiyor bıraktım karışmıyorum inşallah bebeğim aç kalmz herkes doğumdan önce sütünün geldiğini söylüyor endişeleniyorum
Minnos01 Bende 38 im ama öyle Süt falan gelmedi gelmesi lazım sütüm yokmu yoksa ya göğsüm cok büyüdü ama
sedersengul Minnos01 doğumla beraber gelir canım stres yapma, süt yapıcı besinler tüketirsin inşallah hiçbir sorun olmadan emzirrsin🙏🏻
Melike4089 Gamzeyal hayır canım ilk kızımda da hamileyken süt gelmedi 36 haftalığım bu hamileliğimde gelmedi zaten ilk süt bebeğini hastalıktan koruyacak olan süt onu içmesi lazım emdikçe geliyor merak etme sitres yapma
Papatya0205 sedersengul benim 28. Haftada gelmeye başlamıştı şuan 37 haftalığım ve yan yatarken falan hala geliyo göğüs pedi kullanıyorum yani gayet normal ama elinle sıkmaya çalışma ilk süt olduğu için besin değeri oldukça yüksek hepsini bebiş alsın ☺️☺️🥰🥰
esena13 Benimde 26. Haftadan beri geliyor CAnım başlarda damla damla oluyordu son haftalara doğru çoğaldı araştırdım süt gelmesi de gelmemesi de normalmiş. Doğum sonrası sütün olur veya olmaz gibi bir durumla alakası yok bunun. :)