Rabbim sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin çok güzel olmş canm 💕17 sinde spinal olcam bende o yüzden çok iyi geldi okumak hikayeni

Kozaannesi Gözünüz Aydın Allah analı babalı büyütmeyi sağlıklı mutlu bir şekilde nasip etsin inşAllah

Kozaannesi çok geçmiş olsun çok şükür sağ salim almışsın bebeğini kucağına darısı başımıza inşallah 🙏🏻🥰 sondayı spinalden sonra mı taktılar ve çıkarırken çok ağrı oluyor mu onu merak ettim ben 🙈

ozlmnhl sondayu spinal sonrası taktılar hiç bir şey hissetmedim ve çıkarırken de uyusukken çıkarıyorlar hissetmiyorsunuz🤗

Kozaannesi allah analı babalı büyütsün inşallah 🧿 peki doğumdan sonra yani eve gittiğiniz de hangi ağrı kesiciler verildi ağrınızın dinmesi için?

RanaaT Doktorum enfexia diye bir antibiyotik verdi 12saatte bir tok karna içiyorum kuvvetli bir antibiyotikmis

Kozaannesi yarın sabah 9 da benim de spinal sezeryan randevum var ve aşırı korkuyorum. Hastaneyi bilmedik insan değilim bacağımda tümör olduğu için 8 yaşından beri 14 defa ameliyat oldum defalarca anjıo ve biyopsi geçirdim çok şükür hepsini bir şekilde atlattım geçti ve hiç birinde bu kadar korkmamıştım 3 gündür uykulardan kesildim nasıl olucak nasıl yapılcak bilmiyorum inşallah bende sizin gibi en güzel şekilde atlatırım geçmiş olsun 💐🌸

Biranne00 Biliyorum aklınıza kötü şeyler getirmemek zor. Ben ne kadar iyiyi düşünmek istesem de aklıma sürekli olumsuzluklar geliyordu. İnşallah sizin de ‘bumuymus’ dediğiniz bir dogumunuz olur. Atlatacaksiniz ve geçecek buna inanın.Saglikli hayırlı dogumunuz olsun İnşallah 💕

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Kozaannesi Gözün aydın olsun Sağlıklı hayırlı olsun inşallah Rabbim herkesin evladını sağlıkla bir sancıda kurtarsın çok güzel geçmiş masallah bana da sezeryan dedi doktor bir kürtajım vardı daha öncesinden ne olur ne olmaz bebeği riske atmayalım dedi bende normal de korkuyordum herkes birsey söylüyor diye korkmaya başladım son ayımda bakalım hayırlısı olsun.

Kozaannesi ay valla doğum yaklaştıkça korkuyorum çok soru sordum kusura bakmayın 😌