inancin_annesi 30 haftalıgım ogluşumu günde 3 - 4 defa hıckırık tutuyor kıyamıyorum hiç sizde hissediyor musunuz🥰
Minikkusum_ inancin_annesi evet 2 gün üst üste bende de oldu dün bide geçen gün sabah akşam 5 dk falan suruyo ara ara tutuyor öyle 🤭🤭🤭
Misssimsek inancin_annesi 33 haftaligim bizimkini de sürekli hickirik tutuyor. Hem kiyamiyorum hemde uzun sürünce huylanmaya başlıyorum 😂 yeter oğlum diye soyleniyirum biraz sonra durunca da hissetmiyorum diye üzülüyorum 🙈😆
Yasemin00 inancin_annesi 32 haftalıkım Benim ki şu an hıç kırıyor bu saat te hep uyanık olur öle tatlıda hıç kırıyorki varlıgına kurban yaa😍 bu günde hep hıçkırdı bi kaç defa dogunca özlüycem içimde ki hareketlerini🤗😍
NidaTrk93 inancin_annesi bende 30 haftalığım son üç gündür sık sık oluyor ama ben hep kasıkta hissediyorum sizinde öylemi?
inancin_annesi Yasemin00 bende hıçkırırken yazdım tam 😂 bugun oglumu cok tuttu ana yuregı ona bıle dayanamıyor 😍😍
Yasemin00 inancin_annesi Dimi yaa allahımızın bir mucizesi işte rabbim herkese yasatsın insallah bu güzel duyguyu 🤲🤲
Muberraonur inancin_annesi bende bi kere hissettim sadece bidaha istiyorum çok hoşuma gidiyor hıçkırdığını hissedince ☺️😍😍