D27777 28 haftalık hamileyim kızlar göğsümden kan sızmış tişörtümle yatağa bulaşmış acaba nedendir başına gelen oldumu
Evita D27777 sarı, beyaz, şeffafımsıysa normal, kanlı ya da kahverengi ise doktora git derler.Yaradan bile şüphelensen doktora danış, tedbirli olmakta fayda var.
D27777 AATozarr yara falan yoktu normalde sıvı sızıyodu ara sıra bu sefer kanama oldu hastaneye gittim acil doktoru bakmıyor doğum doktoru da vardı fakat genel cerrahın bakması lazım ultrasonla dedi film cekilmesi lazım dediler 😒
D27777 Evita gittim evet ama genel cerrahın bakması gerekmiş onlar da 9-5 calısıyor lar mış doğum doktoru da acil de bakmıyor 😒
D27777 AATozarr yok canım annem zaten hep sıkma diyordu ara sıra geliyordu sıvı da yani öyle her gün değil genelde südyen takmadığımda oluyordu
AATozarr D27777 Anladım canım tabi doğru olanıda sıkmamak zaten ,genel cerrah görsün dedikleri kitle şüphesinden dolayı olabilir ama bence sen kendini bi süre gözlemle bazen normal de olabiliyor , devamlılığı olacak mı , İNŞALLAH olmaz da ..