oznurtsplt Merhaba güzel anneler 🥰 ben 23+2 haftadayım. Saçımı boyatmak istiyorum da siz bu konuda be düşünüyorsunuz acaba??? Ombre yaptırıyordum gebe kalmadan önce . Yine yaptırsam sorun olur mu??
M_N_R oznurtsplt Bende hamileliyimden once ombre yaptirmiw.Yine yaptirmak istiyodum.Zararli dediler bende biraz bekliyiyim bebegimden onemli deyil deyip yaptirmadim.Dogumdan sonra yaptricam in we ALLAH😇
AATozarr oznurtsplt Ombre de bi sorun yok dibine temas etmediği için kokusunda çok fazla kalmamak önemli olan , gerçi ben boyamıştım hamileliğim de 🙈
Gizeem3535 oznurtsplt bence yaptırma hiç riske girme canım bende çok düşündüm ama yaptırmadım ayın 10 unda doğumum var yarın falan yapıcam nasılsa doğuma 1-2 gün var diye böyle düşünüyorum yani
Sinemin oznurtsplt doktoruna sorsan daha iyi bence canım kimseye bakma en iyisini doktorun söyler sana gebeliğin risklimi değilmi bebeğe zararı varmı bence en iyisi doktoruna sorman
oznurtsplt M_N_R belli bir haftadan sonra boyatılabilir demişlerdi ama ben de cesaret edemedim , beklemedeyim 🙄☺️
M_N_R oznurtsplt Aynen bende duymuwdum 1ci trimestr doneminde cok riskli sonradan yapila bilir diyolardi.Ama sonrada ay yok oda olmaz zarari var diyince korktum bende🙁En iyisi beklemek😁
oznurtsplt Nil_ ben de öyle biliyorum, bi önceki gebeliğimdeki doktorum öyle söylemişti. Buna soramadım. Biraz ters bi beyy 🙈☺️
Raziyehalil Canım amonyaksiz boya kullanabilirsin. .2. Trimestrda. .bende boyaticam..dip boyası yaptirmadigin takdirde Ombre de sıkıntı olmaz.organik boya tercih et .yeterli olur..ben çok araştırdım. ..yinede senin kendi fikrin. .
Zyktnp Ben yaptırdım hem açma geç dip boya bir sorunlada karşılaşmadım önemli olan ilk 3 ayda yaptırmıyor olmak.
Nare20 Ben sordum 19 haftada organik boyayla kendim boyadım kokusuz yanmasız oldu doktorumun onayını alarak boyadım
oznurtsplt Anladıgım kadarıyla boyatmasam daha iyi olacak🤦♀️ Neyse az daha dişimizi sıkacağız. Teşekkür ederim herkese