• isimler
  • Yusuf Efe hakkında yardım 💙💙💙

Bu arada 31 haftamdayım hala karar verememiş olmak ayrıca strese sokuyor insanı 💓

NY123 evet canım hem uyumlu. Eltim egeli oldugu için ege ismini istedi eşide Yusuf ismini çok seviyormuş öyle koyacaklar. Fikir olsun diye yazayım dedim. Allahım sağsalim kucagınıza almayı nasip etsin 🙏😘

Canım benim tanıdıgım var yusuf efe diye yani ben hiç sevmiyorum cocugu çok itici ve şımarık geliyor tabi her yusuf efe bir mi bilmem ama yusuf çok güzel isimde bence efe yerıne eren olabilir o da kardeşimin ismi kardeşimde çok sessiz sakindir

NY123 Yusuf Efe yok ama Yusuf Egemiz var maşallah süphanallah o kadar güzel bir bebektiki uysal tosbik annesi yatağa koyardı yanına uzanırdı öyle uyuyup kalırdı 🥰 hep derim benim oğlum da ona benZesin ha bu arada Yusuf ismi eşimin ismi karakteri de eşim diye demiyorum çok sakindir anlayışlı biridir kızmaz kırmaz Efe ismi bende hep yaramazlık çağrıştırıyor çünkü ne kadar Efe Öğrencim varsa yaramazdı 🤭 ama uyumlu mu uyumlu yine de siz bilirsiniz 🥰

NY123 Yusuf Eymen Bi tanıdığın oğlunun ismi çok da sakin bir çocuk

NY123 Yusuf Ege daha hoş olurdu sanki 🙂

NY123 Biz de oğlumuzun ismini Yiğit Efe koyacağız.

Siz sanırım Yusuf isminin yanına bir isim arıyorsunuz bence buradaki isim önerilerinden Yusuf Ege çok iyi.

Kadiss adıyla sağlıkla büyüsün inşallah💓

NY123 arkadaşımın çocuğunun adı Yusuf Eymen. Bence hiç de uzun olmuyor gayet güzel. 🤗 Başka bir tanıdığımız da Yusuf Tuna koymuştu seçenek olarak 🌺🙂

Zeynep1122 babayı kırmak istemiyorum yoksa evet uyumlu güzel isim ☺️