Prenses001 Aleynasarica benim oğlanlar 39. Haftada doğdu 2si 40.haftadan 2 gün önce biri 39. Haftaya girince 😊 şimdi kızıma 33 gün kaldı bakalım kaç haftalık doğacak
OlgaArslan Aleynasarica kızım 40+2 haftalık doğdu şimdi oğlum olacak Allahın izniyle bizimde 58 günümüz kaldı bakalım nasıl olacak. Ama biraz da batıl inanç gibi
Aselyagmur Aleynasarica ilk kizim tam 40 hafta bitti geldi..ikincisi 39 haftada geldi..bunu bilemiyorum 31 haftalıgim şu an
Nur2016 Aleynasarica benim annem beni ve ablami doktorum soylediyi gunden tam 10gun once dogurmus. Erkek kardesimse 10gun sonra dogmus
Mehtapp93 Aleynasarica bence değil arkadaşımda 41.hafta da doğum yaptı kız bebeği var benimde kızım oldu 40+4 de doğumum oldu ben ona inanmıyorum
Ness61 Aleynasarica benim de kızım olacak 2 gün sonra 40. Haftam doluyor 😀bende erken gelir diyenlere uyup çantamı 36.haftam da hazırladım 😂Çarşamba günü doğuma alacaklar hayırlısı ile suni ile
Pamuk94 Prenses001 4kiloydu canm açılma olmadi hic bebekte kakasini yapti karnimda kilolu oldugu icinde yeri kalmamisti bnde minyon tipliyim ufak tefek birisiyim oyuzden kalp atislari durdu yeri kalmadigi icin hemen sezeryana aldilar
BuseK Ruveydaasker merhabalar 36. Haftada kaç kilo doğdu bebeğiniz benimde şuanda 36 doktor Eve gönderdi hatta açılmam var 2,5 cm kanamam ve suyum gelmediği için evde yatış verdi.Ciğer geliştirici iğne vuruldum bugün yarın da bir doz vurulacağım.
HafsaRumeysa Aleynasarica benm ilk kizim 40 hafta doldu arti 1 hafta daha gecti suni sanci verdiler.olmadi sezeryan olmustum
Ruveydaasker BuseK o ne demek bilmiyorum ama bende erken dogm yaptım medıpol de işte snra cıktım hastaneden kalca fılmıne gotrdm karacıger enzımlerı yuksek cıktı baya bı sarılı oldu yanı 10ay hastanye gdp geldm cok zor valla doktrlr hastanelrr
perihankrkya Aleynasarica benim erkek karnım aşağıda ve herkes erken gelecek bak gör diyor ebe bile bebek aşağıda erken gelecek dedi çarşamba günü kontrolüm var herşeyi o zaman bir bir öğrenicem inşallah.