Damla3234 Merhaba iyi akşamlar 28+4 oldu bugün 1-2 saatir Bebek çok aşagıda resmen çıkıcakmış Böyle bsey yAşayan var mı agrı ve baskı yapıyor
Atlass Damla3234 dönmüştür canım başı aşağda olabilir ben 29+5 28 nci haftamda dönmüştü cünki ondan baskı olabilir emin ol daha cok hisediceksin bi süre sonra
Civcivim34_44 Damla3234 bnde 28+4üm arada bana da oluyo rahime baslı hissediyorum cıkıcakmış gbi oluyo sanki galiba döndü cnkü tekmeleri migdeme yakın yukarı vuruyo 😉
Berrin_94 Damla3234 benimde 28 haftalık alt tarafta agrı baskı oluyor ozellıkle ıdrara cok sıkısıyorum gıdıyorum sankı orası kapanmış gıbı bısey var yapana kadar canım cok yanıyor😖
Muberraonur Damla3234 canım benim 25. Haftalarda baş aşağıydı baskı hissetmiyordum belki küçük olduğu için daha sonra değiştirdi pozisyonu ama bazen karnımın üst taraflarında kıpırdama hissediyorum acaba ayakları orda mı kafası aşağıda mı diye ama baskı yapmıyo
pamuk32 Damla3234 benimkilerin ayağı aşağıdaymis inan öyle bı baskı veriyor ki her an ckcakms gibi korkuyorum yani:) dün tribe girdim bunun için yan yatnca düzeldi çok şükür