Selin3561 NerminnM canım şu 3 gündür adet agrısından beter agrım oluyor her gün doktora gıdıyorum normal dıyor enfeksıyon var Yüksek 30 haftayım bu arada
NerminnM Selin3561 idrar yolu enfeksiyonu bende de var ilaç kullanıyorum.o zaman bendeki ağrılar da ondan kaynaklanıyordur kesin.çünkü ilk hamileliğmde yaşamadım böyle ağrılar
Tugrafatma Busra221 ben de az hissediyorum bu ara sıcaklardan mayıştı sanki bebeğim dürtüp duruyorum kıpırdasın diye 😂
Busra221 Tugrafatma ben neler yapıyorum😀 bastırıyorum sallıyorum göbeğimi Ama anca balık gibi kıvrılıyo tepkiler cok az 😩aklımad hep kötü seyler geliyo
Bktbll Busra221 bende tıklatıyorum karnıma benimde şişiriyor bir yerimi sagdan sola geciyor tekme bende de olmuyor
Bktbll Elanurrr canım renkli utlrasonun bi haftası varmı bakıyorlamı gene ben netten okumustum hafta ilerleyince renkli bakmıyorlar diye
Ecenaz345 Aydeniz09 dogrsa 😁yandn esin onu kutlar bir pastaya bir mum fazla diker gel sende ufle der 😂😂😂
Betim Aydeniz09 benim de öyle bi ayağım tuvalette 😂 bi de ağırlaştım ben yürürken yavaş yavaş yürüyorum hiç tarzım değil eşim dalga geçiyo 🤣
Elanurrr Bktbll bildiğim kadariyla 24 ve 35 haftaya kadar bakiyorlar ben bu gun doktoruma dedim renkli acarmısınız actı
Bktbll Elanurrr ben normalde şehir hastanesine gidiyorum orda renkli göstermiyorlar bende renkli utroson olan bi yere gidicem bakalım inşallah
Kubrabalik Aydeniz09 sagsalim dogsunlarda artık nerde doğururuz bilmem 😁karşı komşum da hamileydi 34 haftalık bugun kucaginda bebekle açtı kapıyı her ihtimale karşı hazırlıklı olmak gerek demek ki
Aydeniz09 Ecenaz345 Aynı eşimi anlattınız valla😅 Çocuğa oğlum dur bir kere de anan üflesin hevesini alsın diyebilir😅😅