Meriwa Sedocan suwenden askılı pijama aldım canm sonra gecelik aldım cok inceydi ama onu tavsiye etmem pentiden pamuk sabahlık aldım normalde de kullanıyorum ben bidaha doğum sonrası pentiden kısa kollu pijama aldım normal de kullanabilceğim ürünleri aldım
kedilervekaranfil Sedocan Pentinin önü düğmeli kısa kollu pijama takımlarından aldım hem şık hem rahatlar
Ruveyda_ Sedocan ben trendyol siyah inciden aldim kumasi yumusak cok guzel urunler fiyatlari uygun bakabilirsin
Summertime Ben önü düğmeli gömlek gibi olan pijama takımı almıştım gayet kullanışlı oldu rahatlıkla emzirebildim 😊
Merdaaal34 Yüzde yüz pamuk Ekru gecelik-sabahlık yakınları var düz sade hamilecarsim.com a bak ya da lohusasepetim e
TAkilicci ben bunları aldım mavi çizgili olanı fotoğraf çekinirim diye aldım ama pek beğenmedim iade edeceğim
Merii33 Sedocan lcw dan Bi gecelik aldım bide önden düğmeli pijama takımı aldım canım ikisi yeterli olur dedi doğum yapan arkadaşlarım
Nevink Ben suwendn sabahlikli bir pijama takimi aldim birde lcw yedek emzirme ozellikli bir pijama takimi aldim