Ayca6868 Biraz özel ama ilk gece benden kan gelmedi zarımın esnek olduğunu düşünüyorum zaten o gecede hamile kalmışım zarın bozulmaması doğuma bir etki eder mi böyle bisey yaşayan var mı
Minikonunannesi1 Ayca6868 engel olcak bi durum olursa kesi atilir canim kafana takman gereken bi durum degil
Meriwa Ayca6868 esnek olduğunu düşünüyosun da ben başka bişey merak ettim eşin sorgulamadı mı yada gidelim demedi hiç yargılamak için değil inanki merakımdan soruyorum
Zlhb Ayca6868 belkide zar yoktur bunu bilemeyiz herkeste olmayabiliyor muayenede doktorunuz anlar hatta doğumdan önce sorabilirsiniz
Ayca6868 Zlhb annem de evlendiği gün bozulmamış doktora göturmüşler esnek demiş doktor ondan dolayı aklıma direk esnek geldi
Hayraz Ayca6868 eşinde öyle bi şüphe kalmışsa bile kontrole gidince oda yanındayken doktora konuyu ac muayene eder var yok söyler yana ne olabileceğini anlatır eşinde dinler.. zaten sorun etmemiş ki.. esnek olanlar genelde doğumda bozulur..
Mom36 Ayca6868 bence sorun cikmaz diye düsünuyorum canim. Ilk gece bozulmayanin dogumda bozulucagini duymuştum. Ama sen yinede kontrole vs. Gittigine bi sor istersen.