Betul_5353 Kızlar dün nişanım geldi 38+3 oldum leke görünce doktora gittim ebe nst ye koydu sancım cıkdı ama ben hissetmiyorum altan muane etti hic acılmam yokdu eve git dedi ne zaman suyun gelirse sancıların baslarsa hemen gel dedi önemli su dedi henüz öyle bir belirtim de yok sizde aynı şeyi yaşadınızmı yani nişanı baska biseyle mi karıstırdım yoksa gercekden nişan geldıkden bi kac zmasn sonramı doğum baslıyor aynı seyi yaşayan varmı
Pankek Betul_5353 Daha zamanı olabilir, 2 haftaya kadar uzayabiliyor. Ama suyun geldi mi bebek daha fazla bekleyemez
Nvn00 Betul_5353 nişan geldikten sonra hemen doğuran da oluyor on gün sonra doğuran da. Benim arkadaşım nişandan 1 hafta sonra doğum yaptı. Ama suyun gelirse bekleme hemen git şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum🙏
Pankek Betul_5353 Evet olabiliyor. En fazla 2 hafta sonra bile doğurabilirsin, 2 saat sonra da. Yani eli kulağında ama suyun ya da sancın gelene kadar bekle evde yatarak. Bir de şimdi orası savunmazsız kaldı, hijyene çok dikkat et
Sinemin Betul_5353 canım nişanın gelince doğum hemen başlamıyor çoğu kişide değişiyor 2 haftaya kadar gidiyo ama eğer suyun gelirse beklemeden git
Shira Betul_5353 bende önce sanci basladi, 1 gün sonrada nisan geldi, nisan geldikten 2 gün sonrada dogum oldu. Siradi herkezde farkli oluyor endiselenme.. su hic gelmedi, dogum esnasinda patlattilar. Kafaya takma, dinlen bol bol. Sancilara gücün olsun.
TAkilicci Betul_5353 benim de nişanım geldi sancım çıktı bende hissetmiyorum sancıları. Doktor nişana tutmaz hastanede, demiş zaten önemli olan su yada düzenli dalgalar, nişan doğum belirtisi fakat doğum başlangıcı değil
Mehtap74 Betul_5353 nişan geldiğinde hemen doğum başlamaz belki yarın belki haftaya doğum belirtilerin olur onun İçin evde sık sık sıcak duşa gir merdiven varsa in çık yoksa dışarıda yorulmana kadar yürü hurma ye, küvet varsa doldur suyun içinde otur, eşinle ilişkiye gir bunlar yumuşamayı ve sancıyı başlatır inşallah