Meriwa brnr09 valla bazıları 30 unda yaptıran da vardı canm ama 24-28 arası olmalı diye biliyorjm ben
Siem24 Ben de 26+2 de gideceğim tedirginim anca randevu bulabildim biraz geç kalmışım. Kadın doğum bölümüne sordum 27. Haftayı çok geçirmemeye çalışın dedi siz de arayıp sorun isterseniz
Degisken Ben 30 da yaptırdım. Çünkü 30 a kadar başka doktora gitmiştim o istememişti şeker yüklemesini.30 da dr değiştirince yeni doktorum istedi yaptık.
Ova Şeker yüklemesinden önce ne yapıyoruz kızlar bişi yiyip içmiyormuşuz 12 saat önce su bile doğru mu ?
edaaedaa33 Ova bn gece 10 dan sabah gttıgım saate kadr bıse yemedim yenmemmesi gerekıyo su bile dahil içmeyin tamamen aç gdysnz 3 kere kan verysunz bellı saat aralıklarla bn fyt olark özelde 35 lira ödemiştim
Bahar1 brnr09 bence mutlaka yaptirmalisin ben hep tatlı tuketirim diye şekeri yaptırdım ama meğerse şekerim yokmuş aksine değerlerim çok düşük çıktı uzun süre açlık yasamam gerektiğini öğrendi.Meger yediğim cikolatalarla şekerle o kadar çok ilgisi yokmuş