Bende herkes gibi bu hikayeyi yazmak için dört gözle bekliyordum. Hanileliğimin 12 haftasında tam yılbaşı günü sabah eşimle hadi gidip bi doktoru sıkıştıralım belki cinsiyeti söyler yılbaşında süpriz yaparız herkese dedik ve doktora gittik. Heyecan ve mutlulukla gittiğimiz doktordan bebeğinizin böbreklerinde genişleme var hatta gebelik sonlandırabilir cümlesinden sonrasını hatırlamıyorum :( çok üzüldm yıprandım ağladım ( daha önceden düşüğüm var ) hemen aynı gün perinatolog aramaya başladım hepsi yılbaşı tatilinde!
yılmadım birsürü yer aradım ağlaya ağlaya o sırada bir kız arkadaşım aradı durumu anlattım hemen bana bir perinatalog önerdi ve ve şğkrettiğim doktorlar zinciri açıldı.. prof murat yayla ya gittik zorlu şeyler duyduk ama okadar mükemmel bir doktorki bizi başka birsürü başka doktorla tanıştırdı işinin ehli en iyilerini böbrek büyücek hamilelik devam dedik.. ama her doktor kontrolüm kabus çnkü böbrek doğuma kadar 58 mm i buldu doğduğunda ne olucak korkusu hep endişeli bir hamilelik çok zordu.. bütün doktorlarımız doğumcumuz perinatalopumuz çocuk doktorumuz 37 de almaya karar verdik. Aslında açıklığımda vardı ama sezeryana karar verdik.. biri girişimi bir çıkışımı hatırlıyorm asansörde odama çıkartılırken hala ağır narkoz altındayken ( genel anestazi) bebeğim bebeğim die sayıkladım odama geçtiğimde koridordaki kalabalığın çok güzel bi bebek doğurdun demelerinden herşeyin yolunda olduğunu anladım eşim resmlerini gösterirken zaten bebeğimde odaya geldi.. hayatımın en güzel anı ağlamaya başladım mutluluktan öncesinde yaşadığım o korku dolu günler rüya gibiydi narkozun etkisiyle kesik kesik hatırlıyorum zaten.. allah isteyen herkese nasip etsin kimse sorunlardan korkmasın rabbim herşeyi herşeyle denk getiriyo birşeyin olacağı varsa olduruyo yoksa da bir sınav vardır herzaman allah kimseyi evlatlarıyla sınamasın herkese mutluluk dolu doğumlar diliyorum 🙏🙏🙏