Smy10 Merhaba bayanlar 16+6 haftalık hamileyim 2 aydır kontrole gittiğimde dr 3 gün geriden geliyor diyor , ama haftasıyla eşit o önemli değil dedi benim yinede aklıma takıldı sizede böyle oldu mu ?
Meriwa Smy10 2 hafta önden geriden gidenler var 3 günden bişey olmaz takılma canm yumurrlamayla alakalı bişey
bebegim_28 Smy10 1 2 haftada sorun olmuyor 3 günde hiç sıkıntı olmaz bizimki de 5 6 gün önde gidiyordu en son
cilem01 Smy10 hiç bir şey olmaz önden gelmesi geriden gelmesi önemli değil . doktor söylediğinde korkuyoruz ama merak etmeyin önemsiz .
Hope8 Smy10 benimde ilk haftalar 2 hafta geriden geliyodu gec döllenmeden dolayı şuan 1 hafta geriden geliyo doktor eşitler hatta öne bile gecer merak etme dedi döllenmeyle alakalı bi durum korkma 😘 enson 14 haftalıkken gördüm şuan 16+5 haftasını kapatmıştır düşüncesi hep içimde 18. Haftada görmeye gidicem 😅
Smy10 Hope8 evet doktor önemli değil dedi İşte hassaslaşıyoruz takıyoruz kafaya ister istemez , ben temmuz 10 da gidicem zaman nasıl geçicek bilmiyorum 😄
Suna26 Smy10 benimde tam 3 gün geriden geliyo ama bi sorun var demedi doktorum bende hiç sorun olabileceğini düşünmedim ☺️
Mommmmmmm Smy10 Benim başlarda 1 hafta geriden gidiyordu. Şimdi ise 2 hafta ileriden gidiyor . İlerleyen zamanda haftasını yakalayabiliyor hatta geçebiliyor bile . 1-2 hafta ileriden veya gerisen gitmesi önemli değil. Telaş etmeyin ☺️
D3rya Bende bugün kontrole gitmiştim 2 hafta geriden geliyor doktor sıkıntı yok dedi ama insan korkuyor işte
Ezgi-ceren Smy10 benim hep 2 hafta önden gidiyor en başından beri. Sadece bir ara haftasıyla uyumlu oldu o kadar. 1-2 hafta geri ya da önde olması bir önem teşkil etmiyor merak etmeyin ☺️
Suna26 Smy10 amin inşallah her şeyi kafana takma sen ne kadar huzurlu olursan o da huzurlu olur 🥰 bizimki 20 ay bekletti kavuşmak için şimdi 3 günün lafını edemem ayıp olur 😁