snem342 kızlar yardımınıza ihtiyacım var isimli çikolata yaptıran var mı aranızda nerde yaptırdınız yardım ederseniz çok sevinirim 🙏🏽
Eliftmzkrkmz snem342 instagramdan haciserifbebekçikolatası sayfasından yptırdım ben. Çikolatası çok güzel. 70 adet çikolata 50 adet lokum hepsi isimli pakette 124 tl
Pankek snem342 Ben instagramdan yaptırdım bir küçük kutu. 50 adet metal kutulu, kargo, kapıda ödeme 49₺
Kbrakbra snem342 hacıserif sitesinden sipariş verdim bugün, 70 li madlen yanında gül suyu da var 120 tl hatta yeni üye olanlara da 10 tl indirim geliyr . Güvenilir site zaten ekstra ücret olmadan kapıda ödem e yapabiliyorsunuz
Pankek snem342 Tabletten yazıyorum link kopyalamıyorum maalesef. Ama aratınca çıkıyor. Kâbe resmi var ana resim
Kbrakbra snem342 birde paketleme falan da çok iyi buz kalıbıyla göndermişlerdi sicak olduğu icin en son bayramda bir urun siparişimiz olmuştu .
Medusafer snem342 ben nikahimda haciseriften sipariş vermiştim yaz olmasına rağmen hiç erimeden coknkisa birsüre de geldi tadı da çok güzeldi bebegim için de ordan sipariş vercem
snem342 hepinize teşekkür ederim kızlar hacı şeriften vericem sipariş sağolun 😘🙏🏽 @_mucizem_ @isimsizbebek Medusafer