Babyveannesi Kızlae 27haftalık hamileyim 5dk oturamıyorum oturduğumda belimde ve sol üst karnımda şiddetli ağrım oluyo ve hamileliğin başından beri öyle sürekli uzanıyorum sizinde böylemi ??rahatça oturabiliyomusunuz
Wonderanne Babyveannesi karnım büyüdüğü için çok oturamiyorum bende midem sıkışıyor genelde uzanır vaziyetteyim
misra88 Babyveannesi ben de sürekli uzanmak istiyorum. Bir yerim ağrımasa bile karın büyüdükçe oturmak zor oluyor
Meral-5866 Babyveannesi hamile yastıkları var 5 bölge destekli canım. Ben ondan aldım yastıgı istediğin şekle sokuyorsun. Trendyoldan aldım practika diye geçiyordu sanırım. O çok rahat. Farklı şekle sokarak kullanabilirsin Bi bak istersen 😅
Ruveyda_ Babyveannesi sanırım bebek büyüdüğü için bende o aylarda öyleydim karnım iyice genişleyince agrılar batmalar geçti
Babyveannesi Ruveyda_ benim bebeğimin kafası yukarıdaymış ondan bu kadar ağrıyomuş göğsümüm alt kısmı dönermi bilmiyorum ama
Ruveyda_ Babyveannesi döner döner bizimde 27 de başı aşşağıdaydı 30 da gittik kaburgalarıma cıkmıstı sürekli hareket halınde onlar dönüp dönüp duruyolar baskı da ondanmoluyor iyice gebişleyince karnın rahat etceksın bu ara sadece uzanarak geçirmen lazım agrın olmasın dıye
Babyveannesi Ruveyda_ evet sürekli uzanıyorum canım az önce bişeyler içmek için 5 dk oturdum aman Allahım nasıl ağrılarım oldu millet hamileyken her işini görüyo anlamıyorum nasıl yapıyolar
Ruveyda_ Babyveannesi bünyeden bünyeye fark var malesef geçer inşallah seninde bazılarının nasıl kolay gecıyor bazılarıda yatarak geçiriyor şans 😄
Hope8 Babyveannesi magnezyum vermedi mi doktorun? Ağrılara çok iyi geliyo ben ilk haftalardan beri kullanıyorum biraktığım an ağrılar başlıyo
Hope8 Babyveannesi bende efermag kullanıyorum baya etkili ama belki bebek ve rahim büyümesinden de kaynaklanıyo olabilir arkadaşların dediği gibi yatarak uzanarak dinlenmeye calış canım inşallah gecer biran evvel 😔
mina_mom Kızlar bende oturamiyorum ya kizim sürekli kaburgalarımin altında sıkışıyo ve sol sırt kaburgam batiyo ya 🙄🤲