busraadaliakca Kızlar bu şeker yüklemesi nedir ? Anlatabilir misiniz çok fikir ayrılıkları var , kimisi kesinlikle hayır diyor kimisi de yaptırmalısın diyor
Kuzeymiraa busraadaliakca aç karnıma 50 mg veya 75 mg doktorunun söylediği şekerli su alıyorsun eczaneden içiyorsun bir saat sonra kan veriyorsun şekerine bakılıyor ve bu gebelikte çok önemli en azından varsa tedavi görür ilaç kullanırsın doktorların çoğusu yaptırın diyor gebelikte şeker tiroit bunlar bebeği ve doğumu etkileyen şeyler en azından bilip ona göre önlem alırsını
Toobah busraadaliakca ben yaptırmayı düşünüyorum çünkü problrmm çıkarsa erkenden önlem alınır. Gebelik şekeri çok riskli birşey. Alınan şeker de 3 dilim baklava gibi birşey o kadar tatlı yeniyor yani. Avantaj dezavantajları düşününce yaptırmak daha mantıklı 😇❤️
Zehra2604 busraadaliakca doktorum önce şekerini ölçtür gerekirse yapalım dedi, şekerim düşük çıktı gerek yok dedi, yaptırmadım ben
Aysenes busraadaliakca yaptirilmasi gereken en önemli tetslerden biri bence bende yaptiracam seker varsada önlemimi erkenden almis olacam 😌